Εξις δευτέρα φύσις

 


«Στην Εύβοια σας θυμίζω ότι ξεκινήσαμε με 37 οικισμούς και 15.000 κόσμο χωρίς ηλεκτροδότηση, ενώ έχουν γίνει 517 αντικαταστάσεις στύλων, καθώς και πέντε νέες οδεύσεις». Ο Χαρδαλιάς στις 17 Φλεβάρη, μετά από μία από τις πολλές συσκέψεις-σόου των αρμόδιων για την πλήρη ανοργανωσιά του μηχανισμού πολιτικής προστασίας του ελληνικού αστικού κράτους.

Το νούμερο φαινόταν εξαρχής απίθανο. Δε γίνεται να αντικατασταθούν 517 στύλοι της ΔΕΗ μέσα σε ένα 24ωρο. Ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ έλεγε ότι σε όλη την Ελλάδα δούλευαν 600 συνεργεία με 1.500 εργάτες, εκ των οποίων περισσότεροι από 400 δούλευαν στην Αττική. Δεν υπήρχε περίπτωση μέσα σε ένα 24ωρο να γίνει τόσο τεράστια δουλειά μόνο σε μια περιοχή, χωριά της οποίας μάλιστα εξακολουθούσαν να είναι χωρίς ρεύμα για τρίτη και τέταρτη μέρα.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από δήλωση του βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Χατζηγιαννάκη: «Στη Β. Εύβοια αλλάχθηκαν 25 κολώνες και στην πόλη της Χαλκίδας 9, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΔΕΔΔΗΕ θα χρειαστούν αλλαγή άλλες 10. Το σύνολο για ολόκληρη την Εύβοια 44, ούτε το 10% από τις 500 που ακούσαμε στις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά».

Μούγκα ο Χαρδαλιάς. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να βγει θιγμένος και οργισμένος και να πει στον συριζαίο «τι λες, ρε ψεύτη;».

Ενα χρόνο τώρα μπουκώνουν τον ελληνικό λαό με ψέματα, με «μαϊμουδισμένα» στοιχεία για τις ΜΕΘ που τάχα έφτιαξαν, για τα «ορφανά» κρούσματα που τάχα δεν υπάρχουν, για τις εξαντλητικές ιχνηλατήσεις που τάχα κάνουν κτλ. κτλ. Τους έχει γίνει συνήθεια πλέον, οπότε χωρίς δισταγμό δωδεκαπλασιάζουν και τους στύλους της ΔΕΗ που τάχα αλλάχτηκαν. Με… ακρίβεια, μάλιστα, για να δείχνει πιο πιστευτό το ψέμα: 517.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια