Σίγουρα θα λάμψει η δικαιοσύνη


Ο Ακης Τζοχατζόπουλος δήλωσε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη έναντι της «πρωτοφανούς συντονισμένης επίθεσης» που δέχεται για να λάμψει η αλήθεια.

Κάτι παρόμοιο έκανε και σήμερα ο Τάσος Μαντέλης που με μια τεκμηριωμένη τοποθέτηση απέδειξε ότι οι «χορηγίες» που έπαιρνε από την Ζήμενς δεν έχουν καμιά σχέση με τις «μίζες» δηλώνοντας σίγουρος ότι θα αποδοθεί και στην περίπτωση του δικαιοσύνη.

Είμαστε σίγουροι ότι έχουν απόλυτο δίκιο τα πρώην κυβερνητικά στελέχη στις εκτιμήσεις τους ότι και τούτη την φορά η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως το έχει κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις.
Πρόσφατο παράδειγμα του πρώην βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Ν. Φλώρου που ενώ αποδεδειγμένα ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος τον δωροδόκησε με 7 εκατομμύρια ευρώ το Ελεγκτικό Συνέδριο τον απάλλαξε από κάθε κατηγορία θεωρώντας προφανώς ότι κι αυτή η πράξη είναι μέρος των καθηκόντων του σαν εθνοπατέρας που ήταν. Διαβάστε περισσότερα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.