Νερό καθαρό ομως πότε θα δούμε;;


Χθές το πρωί στις 11:30 το πρωί πραγματοποήθηκε στα Ψαχνά Ευβοίας η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γαία στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου .
Σε αυτή τη συνέλευση παρόντες ήταν η Ειδική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ κ. Μαργαρίτα Καραβασίλη, ο βουλευτής της Ν.Δ. του νομού Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, οι Δ.Σ. κ.κ. Μυλωνάς Λευτέρης, Ψαθάς Γιώργος και Τσατσαρώνης Γιάννης, εκπρόσωποι από το σύλλογο Παραθεριστών Δάφνης, μέλη του συλλόγου Γαία και άλλοι πολίτες.
Ακούστηκαν πολλές αλήθειες, για το ρόλο του κράτους (κύρια υπεύθυνου) ,της υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης, (όσο αφορά τα αγροτικά προιόντα της περιοχής), της δικαιοσύνης(του αργού τρόπου που κινείται), του τρόπου που λειτουργεί το Δημόσιο, του Δήμου Μεσσαπίων(που κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα),την Λάρκο, την μεταφορά αποβλήτων απο τον Ασωπό στη περιοχή της Μεσσαπίας. Σωστά κ. Καραβασίλη όλα αυτά. Νερό καθαρό ομως πότε θα δούμε;; Αυτό είναι το πιο σημαντικό και έπονται οι ευθύνες.Και δεν είναι μόνο η Μεσσαπία!! Σε ερώτηση μας κατ' ιδίαν, είναι γνώστης του προβλήματος και στην Ν. Αρτάκη. Πρόβλημα που προέρχεται σε ενα βαθμό απο τις πτηνοτροφικές μονάδες.
Κ. Καραβασιλη δεν έχω τίποτα εναντίον σας προσωπικά αλλά απο την στιγμή που εκπροσωπείται ενα ένοχο κράτος, υπεύθυνο για την ασυδοσία,συνυπεύθυνο για την ρύπανση είστε απέναντι μας, όσο το πρόβλημα παραμένει. Και είναι πρόβλημα ζωής....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.