ΟΧΙ ΣΤΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»


Από την πρώτη Σεπτεμβρίου θα ισχύει ο νέος νόμος ο οποίος απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Οι ποινές που προβλέπει ο καινούργιος νόμος, είναι χρηματικές. Για τους πελάτες των καταστημάτων (εστιατόρια, καφενεία, μπαρ, κ.λ.π) το πρόστιμο θα κυμαίνεται από 50 ευρώ έως 500(!), ενώ για τους καταστηματάρχες από 500, εως10.000!

Η πιο φασιστικοί νόμοι επιβάλλονται πάντα για το …καλό μας(!), για την υγεία μας και άλλα τέτοια παραμύθια για μωρούς.

Και στο «γύψο» μάς βάζουν για το καλό μας οι δολοφόνοι μας…

Και τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, τα οποία εκτελεί η κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης και αυτά για το …καλό μας!!!

Τώρα τα κυβερνητικά ανδρείκελα αποφάσισαν να απαγορεύσουν το κάπνισμα, με δικτατορικές διαταγές φασιστικής αυθάδειας, για την υγεία μας!!!

Και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να αντιληφθεί την πολυεδρική διάσταση αυτής της κυβερνητικής φασιστικής μοχθηρίας. Πολυεδρική, γιατί στοχεύει σε πολλά επίπεδα.

Πρώτο επίπεδο: Στοχεύει στην οικονομική εξόντωση ενός μεγάλου φάσματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε μια εποχή που όλες οι μικρές επιχειρήσεις καταποντίζονται, λόγω του μνημονίου και του ΔΝΤ, επιβάλλεται και ένας νόμος που θα οδηγήσει ένα μεγάλο και πανελλαδικό δίκτυο αυτών των επιχειρήσεων στην ολοκληρωτική και τάχιστη χρεοκοπία τους.

Δεύτερο επίπεδο: Εδώ ο στόχος είναι η κατασκευή του ιδεολογικού γύψου και ο εθισμός στην υποταγή των φασιστικών διαταγμάτων του «αποφασίζουμε και διατάζουμε»
Αυτός ο στόχος είναι το στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης: Η κατασκευή ανθρώπων πειθήνιων οι οποίοι να δέχονται κάθε διαταγή, να υπακούουν τυφλά στα όργανα της εξουσίας, να κάνουν ό,τι απαιτούν από αυτούς οι δήμιοί τους, να εφαρμόζουν καλά στη νεοταξική μηχανή, χωρίς τριβές, ανθρώπους εξαθλιωμένους και αποκτηνωμένους που να κινούνται χωρίς σκοπό…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.