Τυχοδιώκτες

«Επειδή θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ υπέστη ήττα ιδεολογική και ήττα ταυτότητα και προγράμματος εισηγούμαι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και με την ευκαιρία του εορτασμού της 3ης του Σεπτέμβρη να ασχοληθούμε με την ιδεολογία και το πρόγραμμα … πρέπει να επανιδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ ή καταρρέουμε … Παρακολουθώ μέχρι το Εθνικό Συμβούλιο τις προθέσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για να δω πού θα καταλήξει και αν υπάρχει μια διάθεση αναδίπλωσης και παγώματος του καταστροφικού Μνημονίου για την πατρίδα. Πιστεύω ότι ο Παπανδρέου έχει την ικανότητα, την εμπειρία, να ξαναπάρει μια νέα πρωτοβουλία, να διαπραγματευτεί με την Μέρκελ, αφού παγώσει το καταστροφικό και αδιέξοδο μνημόνιο».

Αυτά δήλωνε μεταξύ άλλων πριν μερικές μέρες στον ρ/σ 9,84 ο Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου και μέλος του εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Οχι δεν θα χρεώσουμε αφέλεια στον Α. Μητρόπουλο αλλά πολιτικαντισμό. Μας θυμίζει την «αριστερή πρωτοβουλία» του Γ. Παναγιωτακόπουλο που ενώ ασκεί σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γ. Τσολάκογλου – Παπανδρέου εξακολουθούν τα στελέχη της να παραμένουν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.