Αλέκο πόσα είπες οτι παίρνουν;;;;

Επειδή μας έχουν πρήξει οι κυβερνώντες κλείνοντας σε όλους τους τόνους την λέξη «διαφάνεια» θα θέλαμε να τους ρωτήσουμε κάτι απλό. Θα θέλαμε να μάθουμε: Πόσο κοστίζουν στον ελληνικό λαό οι 26 (!!!) –τόσους μετρήσαμε, πιθανόν να μην είναι όλοι έμμισθοι- οι ξένοι σύμβουλοι που έχει ο Γ. Παπανδρέου δίπλα του;

Ειδικά θα θέλαμε να μάθουμε πόσα ακουμπάει ο ελληνικός λαός στον Ιταλό Τομάζο Πάντοα-Σιόπα που από πρόσφατα είναι στο στενό επιτελείο του έλληνα κατά τύποις πρωθυπουργού. Ακούγετε ότι αυτός ο Ιταλός αμείβεται με ένα ποσό εξωφρενικά απίστευτο και εμείς επειδή δεν θέλουμε να αναπαράγουμε φήμες περιμένουμε μια επίσημη απάντηση. Εξάλλου αυτά τα λεφτά που παίρνει δεν είναι απ’ την κληρονομιά του Γιωργάκη –αυτή είναι μόνο η πρωθυπουργική καρέκλα- αλλά από χρήματα του σκληρά φορολογούμενου ελληνικού λαού.

Και στο φινάλε δεν έχει καμιά λογική οι κυβερνώντες να κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το πόσα πληρώνει ο ελληνικός λαός στο ξένο τσούρμο που κουβάλησε εδώ ο Γιωργάκης Παπανδρέου για να κυβερνήσουν τον ελληνικό λαό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.