ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ: Τί είναι

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπο την πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου, δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά μια ακόμα, καθαρά αστική κυβέρνηση, όπως ακριβώς όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν απο την νεότερη Ελλάδα, είτες αυτές ονομάζονταν φιλελεύθερες, είτε νεοφιλελεύθερες, είτε σοσιαλδημοκρατικές, είτε χριστιανοδημοκρατικές, είτε χουντικές, είτε φασιστικές, είτε εθνικές ... είτε όπως αλλιώς και εαν την ονομάσουν στο μέλλον !

Οι αστικές κυβερνήσεις, έχουν ως μοναδικό τους σκοπό, να εμφανίζονται στον λαό ως αιρετοί εκπρόσωποί του και υπερασπιστές των δικαιωμάτων του, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, ενώ στην ουσία πρόκειται για διαχειριστές ενός οικονομικοπολιτικού συστήματος, το οποίο είναι δομημένο πάνω στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες της αστικής τάξης . Οι νομοθετικές τους ρυθμίσεις και μεταρρυθμίσεις, οι φοροεισπρακτικοί τους μηχανισμοί, το αστικό κράτος που έχουν δημιουργήσει, δουλεύουν όλα για έναν και μόνο σκοπό ..... την διατήρηση των μεγάλων μονοπωλιακών επιχειρήσεων σε τροχιά κερδοφορίας με τρόπο αντίρροπο στην πτωτική τάση του ποσοστού κέρδους, χωρίς όμως να γίνεται άμεσα αντιληπτό από τον πληθυσμό της χώρας, ώστε να διατηρείται μια σχετική ηρεμία ! Κάθε τι, που χαλάει αυτήν την ηρεμία, βάζει σε κίνδυνο την κερδοφορία των επιχειρήσεων αυτών.
Οι μεγάλες επιχειρήσεις, ντόπιες και διεθνείς, κατευθύνουν τις μάζες προς τους υποψηφίους και τα κόμματα, τα οποία θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες τους.
Οι αστικές κυβερνήσεις και οι παραφυάδες τους, αποτελούν τους υπαλλήλους των μεγάλων μονοπωλιακών επιχειρήσεων και δεν κάνουν ούτε λάθη (σ.σ. οι κινήσεις τους εναντίον του λαού δεν γίνονται "κατά λάθος") , ούτε είναι ανίκανοι, ούτε είναι κλέφτες (κατα βάσιν) ... αλλά απλά ... ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !

Η δουλειά τους όμως, από την στιγμή που αντιτίθεται στο κοινωνικό καλό, στην ειρηνική και σταθερή λειτουργία της ανθρώπινης κοινωνίας , και δεν έχει στόχο την βελτίωση των όρων διαβίωσης των ανθρώπων ..... αλλά την διατήρηση της κυριαρχίας μιας κοινωνικής τάξης, της αστικής, ..... τοποθετεί τις αστικές κυβερνήσεις απο όπου και εάν προέρχονται ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι πιθανώς να είναι καλοί οικογενειάρχες, καλοί σύζυγοι, πατεράδες και φίλοι ..... δεν είναι απαραίτητα λαμόγια, ηλίθιοι ή ανίκανοι (και φυσικά δεν είναι και αυτά οι αιτίες της σημερινής δυσχέρειας της χώρας), αλλά είναι - συνηδητοποιημένα - προδότες της κοινωνίας και των λαών !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.