Πλήρωνε ελληνικέ λαέ εις υγεία των «σωτήρων» μας ….

Δεν πέρασε καιρός που υπήρξε δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι: «Η κυβέρνηση Παπανδρέου σπαταλά άλλο 1 δισ. ευρώ για την παραγγελία επιπλέον δύο γερμανικών υποβρυχίων . Πρόκειται για τον απόλυτο διαχειριστικό παραλογισμό, εφόσον το 1 δισ. ευρώ που πετάει κυριολεκτικά από το παράθυρο η κυβέρνηση ισοδυναμεί με το ετήσιο έσοδο από τη νέα προγραμματισμένη αύξηση του ΦΠΑ και είναι διπλάσιο από τη μείωση των επιδομάτων ανεργίας που προβλέπεται από το επικαιροποιημένο μνημόνιο για το 2011».

Αν τα τσοντάραμε όμως μόνο στους Γερμανούς οι Γάλλοι που κι αυτοί είναι "δίπλα" μας με τον «μηχανισμό στήριξης» θα έμειναν παραπονεμένοι.
Ετσι λοιπόν από μια εντελώς λακωνική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας μαθαίνουμε ότι: «Την 18 Νοεμβρίου 2010 διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις της ΓΔΑΕΕ προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις για τη ναυπήγηση έξι Φρεγατών Πολλαπλών Αποστολών μέσω Διακρατικής Συμφωνίας με τη Γαλλική Δημοκρατία, μεταξύ της Ελληνικής Επιτροπής Διαπραγματεύσεων και της Γαλλικής Αντιπροσωπείας».
Μάλιστα. Και ενώ ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό, οι έμποροι όπλων και οι ξένες πολεμικές βιομηχανίες κάνουν πάρτι με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.