Κατασκευάζοντας συνεναίσεις

Η «κατασκευή συναίνεσης» είναι το άμεσο και το επείγον στρατήγημα των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας: Το στρατήγημα της «έκτακτης ανάγκης» της σημερινής περιόδου.

Απαραίτητη διευκρίνιση: Συναίνεση ουσιαστικά και επί των πρακτέων υπάρχει. Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος έχουν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ και βάλει πλάτες σε ΟΛΑ τα εγκλήματα της κατοχικής κυβέρνησης, στην ίδια την κατοχή μας από τις διεθνείς και εγχώριες μαφίες του χρήματος.

Σε όλα τα νεοταξικά «συμβόλαια θανάτου» που έχει εκτελέσει αυτή η κυβέρνηση όλα τα κόμματα έχουν ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Απλώς ρητορικά διαφοροποιούνται με ανέξοδες αντιμνημονιακές, αντικυβερνητικές, ακόμα και αντικαθεστωτικές φλυαρίες και δημαγωγικές κορώνες για εσωτερική κατανάλωση…

ΤΥΠΙΚΑ, μόνο, η συναίνεση δεν έχει υλοποιηθεί. Δηλαδή δεν έχει επιτευχθεί η τυπική συμφωνία των κομμάτων σε ένα κοινό κυβερνητικό σχήμα.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Κάτι τέτοιο θα αφάνιζε κυριολεκτικά τα κόμματα, θα τους αφαιρούσε κάθε δυνατότητα να συνεχίζουν να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ και να παίζουν το ρόλο των ασφαλιστικών δικλίδων.


Το καθεστώς θέλει τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, αλλά και τις ασφαλιστικές δικλίδες της κομματικής απάτης.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και μιλούν, δραστήρια, ΟΧΙ μόνο οι γνωστοί «λαγοί» (Ντόρα, Καρατζαφέρης» και CIA), αλλά και τα τηλε-«βαποράκια» ΜΜΕ.

Στην ίδια κατεύθυνση οι «ακαδημαϊκοί» των «νταβάδων, τα «αφυπνισθέντα» γρανάζια της διανόησης και των «αρίστων»: παρελαύνουν, όλο και πιο συχνά, στις πασαρέλες των ΜΜΕ για να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το πολιτικό σκηνικό και το προνομιακό «εργαλείο» της καθεστωτικής τρομοκρατίας και των τρομοκρατικών προβοκατσιών.

Το καθεστώς και οι μηχανισμοί προβοκάτσιάς του άνοιξαν ήδη ένα νέο κύκλο τρομοκρατίας: Ένα κύκλο δολοφονικής βίας και αίματος.

Πάνω σ’ αυτόν το νέο κύκλο σχεδιάζονται μακάβρια τρομοκρατικά παιχνίδια και κινητοποιείται όλο το μωσαϊκό των προβοκατόρων του καθεστώτος, όλο το πολύχρωμο δίκτυο των ομάδων «κρούσης»: Από τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» σέχτες, τις αλλοδαπές συμμορίες, μέχρι τα «ακροδεξιά» προβοκατόρικα «σκιάχτρα», μαζί με τους κολαούζους της προβοκάτσιας και της τυφλής βίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.