Πολιτικές εκτιμήσεις;


«Η αστική τάξη καταλαβαίνει ότι δίπλα στο ρόλο του ΚΚΕ πρέπει να φτιάξει φαινομενικά αντικαπιταλιστικές δυνάμεις ή να τις στηρίξει, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την αντίφα, τους αντιεξουσιαστές, τους κουκουλοφόρους κλπ … Δεν μπορεί να βάλει το ΚΚΕ στο χέρι η αστική τάξη και επιχειρεί να αξιοποιήσει σαν αναχώματα προς το ΚΚΕ όλους αυτούς». Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε συνδιάσκεψη της ΚΝΕ.

Μπορεί κάποιος αυτά τα λεγόμενα της Α. Παπαρήγα να τα θεωρήσει πολιτικές εκτιμήσεις; Πιο εύκολα αποκομίζει την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα χυδαίο λασποπόλεμο που στόχο έχει να υψώσει αναχώματα ανάμεσα σε αγωνιστές της Αριστεράς, που ανήκουν σε άλλες αντικαπιταλιστικές συλλογικότητες με τον κόσμο που συσπειρώνεται στις γραμμές του ΚΚΕ.

Και στην τελική ποιον μπορεί να πείσει, η Α. Παπαρήγα, ότι η αστική τάξη στηρίζει τις πολιτικές συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, και ποιον εξυπηρετεί μια τέτοια επίθεση;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.