Η ατιμωρησία δεν θα είναι αιώνια

Στην Ελλάδα από την κρίση θα βγάλουν κι άλλα λεφτά όχι μόνον όσοι θα αγοράσουν μπιρ παρά γην, ύδωρ και αέρα αλλά και όσοι θα τους τα πουλήσουν. Μάλιστα η μόντα της μίζας φαίνεται να 'ναι από καιρό στημένη - ίσως για αυτό να μας έβαλε ο Παπανδρέου στην κρίση! για να φθάσουμε έως εδώ.

Σαν έτοιμοι από καιρό λοιπόν τράπεζες, εγχώριες κι εξωχώριες, δικηγορικά γραφεία της ημεδαπής και της αλλοδαπής, χρηματοπιστωτικοί οίκοι και οίκοι αξιολόγησης έχουν ήδη (ήδη!) σχηματίσει το πλέγμα των χρηματοοικονομικών συμβούλων, γραφείων κι εταιρειών που μας θα «βοηθήσουν» να βγάλουμε στο σφυρί όχι μόνον τον εθνικό πλούτο, αλλά και τα τελευταία εργαλεία για την ανάπτυξη της χώρας όπως η ΔΕΗ ή -ακόμα και- τα λαχεία.

.

Είτε ξέρει είτε δεν ξέρει ο Παπανδρέου για τον χορό της μίζας που αρχίζει γύρω του, οι πολιτικές του ευθύνες είναι τεράστιες. Κι αυτήν τη φορά το έγκλημα είναι το βαρύτερο όλων! Απ' το σκάνδαλο Κοσκωτά έως το Χρηματιστήριο κι από εκεί έως το σημερινό ξεπούλημα, τα σκάνδαλα έγιναν όλο και μεγαλύτερα, τα εγκλήματα όλο και πιο τρομερά. Ομως η ατιμωρησία δεν θα είναι αιώνια...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.