Γειά σου ρε Σκοπούλη με τα κουβαρνταλίκια σου! 3 χρόνια άδεια τοκετού πρότεινε για τις εργαζόμενες στο Δημόσιο



Λοιπόν αυτοί εκεί στην συγκυβέρνηση ή έχουν άφθονο χιούμορ ή έχουν χάσει τελείως τη μπάλα!
Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανένας τη σημερινή πρόταση της υφυπουργού Υγείας,αυτή που δεν είχε αντικείμενο ν' ασχοληθεί και σουλατσάριζε στα κανάλια ντε,για άδεια τοκετού 3 ΧΡΟΝΩΝ στις εργαζόμενες στο Δημόσιο.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Φωτεινή Σκοπούλη, μιλώντας σήμερα στην ειδική εκδήλωση της ολομέλειας της Βουλής,που τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πρότεινε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση να δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους αμέσως μετά το τοκετό να παίρνουν άδεια για τρία χρόνια με την καταβολή του 50% του μισθού τους και ταυτόχρονα να προμηθεύονται με κάρτα στη μισή τιμή, ελληνικά προϊόντα.

Γειά σου ρε Σκοπούλη με τα κουβαρνταλίκια σου,πάντα με ξένα κόλυβα φυσικά.
Αφού εσύ και οι συγκυβερνήτες σου ξεπατώσατε πρώτα την Ελληνική οικογένεια και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους έρχεσαι τώρα μέσα στο γενικό χαμό,που κόβονται τα πάντα στα ασφαλιστικά ταμεία και πετάς τη ρουκέτα σου γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να υλοποιηθεί.

Αλλά βρε κοπελιά μας αφήνεις με την απορία:γιατί εξαίρεσες τις μητέρες του ιδιωτικού τομέα;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.