Βουλευτές παραδέχονται ότι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν



Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε πώς παρουσίασε η τηλεόραση του Σκάι την συζήτηση που έγινε σήμερα στην βουλή για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.
Το απίστευτο –μάλλον υπερβολικός αυτός ο χαρακτηρισμός- είναι ο τρόπος που αιτιολόγησαν την ψήφο τους κάποιοι βουλευτές που δεν έφωσαν θετική ψήφο στην παραπομπή του χρυσαυγίτη βουλευτή.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης της Ν.Δ βγήκε και δήλωσε ότι εκ παραδρομής στην ονομαστική ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Κασιδιάρη ψήφισε «όχι» συμπληρώνοντας ότι «έχοντας ιδία γνώμη του επεισοδίου σαφέστατα η πρόθεση μου ήταν να ψηφίσω «ναι».

Απ’ την πλευρά του ο Μ. Κεφαλογιάννης δεν μπορούσε να πει ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους χουντικούς-φασίστες (απόδειξη ότι το δεξί του χέρι είναι ένας κραγμένος χουντικός) και δήλωσε ότι η ψήφος του αποσκοπούσε στο να δώσει την δυνατότητα στον Κασιδιάρη να ζητήσει συγνώμη για την πράξη του. (Ούτε σε λωτοφάγους δεν θα έπιανε αυτή η δικαιολογία του).

Απ’ την πλευρά του ο βουλευτής Γιάννης Καράμπελας πήγε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα παραδεχόμενος ότι «έκανε φάουλ κομματικό» στην προσπάθεια του να «περάσει μήνυμα στην κοινωνία ότι δεν αρκεί μια καταδίκη από ένα ακροατήριο για να καταδικάσουμε την βία»

Αυτό όμως που είπε ο Πασόκος βουλευτής Κρεμαστινός ήταν όλα τα λεφτά. «Μπήκα τελευταία στιγμή στην βουλή, δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν το θέμα και γ αυτό επέλεξα όταν ήρθε η σειρά μου να ψηφίσω "παρών"».

Τώρα, να σχολιάσουμε την παραδοχή των βουλευτών ότι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν και μάλιστα για ένα θέμα που δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία; Εδώ βγήκε ο Χρυσοχοϊδης και παραδέχτηκε ότι είχε ψηφίσει το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει …

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.