Για την αντιμετώπιση του κύματος των προσφύγων


Επίσημα πλέον και με τη συμφωνία της «αριστερής» κυβέρνησης των ανδρεικέλων, η Ελλάδα γίνεται ένας δουλεμπορικός μηχανισμός: Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Δούλων και τροφοδοσίας της ευρωπαϊκής εργοδοσίας, ανάλογα με τις ανάγκες της και τους σχεδιασμούς
Τα σύνορα είναι ΑΝΟΙΚΤΑ για ροές και εισβολές στην Ελλάδα στη χοάνη της νέας δουλείας, αλλά μπαίνουν προστατευτικά και ελεγκτικά φίλτρα στην ελληνική αποικία από το 4ο Ράιχ: Για να εισάγουν οι μεγάλες εταιρείες του σύγχρονου δουλεμπορίου φτηνή εργασία στα αφεντικά της Ευρώπης.
Ο ιμπεριαλισμός, λοιπόν, και οι πόλεμοι φέρουν την ευθύνη των γιγάντιων «προσφυγικών» ροών, του λαθρομεταναστευτικού δράματος: Πολύ βολική απάντηση, η οποία μας απαλλάσσει από κάθε συγκεκριμένη ανάλυση του συγκεκριμένου ζητήματος και στο συγκεκριμένο χρόνο και χώρο.
Ευλογούμε, δηλαδή τη στρατηγική της Παγκοσμιοποίησης, αυτή των «ανοικτών συνόρων», ευλογούμε τις οργανωμένες, δουλεμπορικές επιχειρήσεις των μαζικών εισαγωγών και λαθρομεταναστευτικών εισβολών…
Ευλογούμε τα απάνθρωπα σχέδια και τις κτηνώδεις στρατηγικές των πλανητικών κέντρων εξουσίας, και χύνουμε «ανθρωπιστικά» δάκρυα για το «προϊόν» όλων αυτών: Τη μετατροπή των ανθρώπων σε υποζύγια, σε δούλους.
Τους αριστερούς, δηλαδή, που ακολουθούν μια δεξιά πολιτική στα εθνικά θέματα, διότι δεξιά είναι η πολιτική που διευκολύνει τον ιμπεριαλισμό. Τους κατά τεκμήριο διεθνιστές που υποστηρίζουν τον εθνικισμό.
Θρηνούμε για τους δούλους, αλλά ευλογούμε τις διαδικασίες και τις πρακτικές των κτηνάνθρωπων της πλανητικής εξουσίας που κατασκευάζουν δούλους.
Το μεταναστευτικό αποτελεί βασικό εργαλείο της αμερικανικής πολιτικής στην Ευρώπη. Και η εμπλοκή της Νούλαντ – και μέσω συγκεκριμένων ΜΚΟ – είναι ενδεικτική του προσανατολισμού αυτού. Η Νούλαντ επιστρέφοντας στις ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη Τύπου.
Αποσπάσματα:
"Μιλήσαμε επίσης για την ενεργειακή ασφάλεια και τον αγωγό TAP… Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, πολύ ενθουσιώδεις, σχετικά με το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια…
Και προφανώς μιλήσαμε για περιφερειακά θέματα: Κύπρος, Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη, το σύνολο αυτών των προκλήσεων που δουλεύουμε μαζί…».

Η υπεράσπιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και η πάλη κατά των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων που επιχειρούνται, η σύζευξη του αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Ταξική χειραφέτηση, πρέπει να αποτελεί το θεμέλιο ενός μετώπου Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης.
Για την αντιμετώπιση του κύματος των προσφύγων επιβάλλεται η έξοδος από τη Συνθήκη του Σέγκεν.
Και ο λόγος είναι απλός.
Γιατί χωρίς έγγραφα της συνθήκης του Σέγκεν, κανείς πρόσφυγας δεν γίνεται δεκτός σε χώρα της Ε.Ε.

Επίσης η υιοθέτηση εθνικού νομίσματος, πέραν των ευεργετικών πλεονεκτημάτων για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, λειτουργεί και αποτρεπτικά ως προς την προσέλευση οικονομικών προσφύγων.

Ένας από τους λόγους που καθιστά πόλο έλξης τη χώρα μας, είναι το "σκληρό" Ευρώ.

Βασική προϋπόθεση για την άσκηση αυτής της πολιτικής, είναι η αποχώρηση της χώρας από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. και η έξοδός της από το ΝΑΤΟ.
Οι μεγάλες Αλλαγές απαιτούν ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, υψηλό Πατριωτικό και Ταξικό φρόνημα και κυρίως όραμα για το Μέλλον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.