Πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου για σωτηρία της Χαλκίδας


Λύση προ των πυλών στο αδιέξοδο του διοικητικού προβλήματος δρομολογείται στον ΑΟ Χαλκίς. Με πρωτοβουλία του Γιάννη Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την είσοδο στο ΔΣ δυο πασίγνωστων επιχειρηματιών που μπορούν να εγγυηθούν τη σωτηρία του συλλόγου.

Το φως στο βάθος του τούνελ ήδη  αχνοφαίνεται και τη Δευτέρα το όταν και οι δυο επιχειρηματίες δώσουν την οριστική τους απάντηση θα γνωρίζουμε αν το μέλλον των "νερατζούρι" θα είναι πιο φωτεινό.

Τα δεδομένα της υπόθεσης έχουν ως εξής. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου βλέποντας ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος του νομού βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, πήρε την πρωτοβουλία και ξεκίνησε κύκλο επαφών με επιχειρηματίες. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν δυο επιχειρηματίες οι οποίοι αρχικά φαίνονται θετικοί. Αν τελικά οι επαφές καταλήξουν με θετικό τρόπο ο ένας από τους δυο θα αναλάβει την προεδρία με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΕ να μένει ενεργός και την επόμενη ημέρα και να προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες του, ενώ στο ΔΣ θα μπει και ο γιος του.

Το νέο ΔΣ που θα δημιουργηθεί θα είναι της απόλυτης επιλογής των δυο επενδυτών, οι οποίοι θα καλέσουν όλους όσοι αγαπούν την ομάδα να σταθούν δίπλα και να βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα. Αυτή την ώρα το εγχείρημα βρίσκεται σε καλό δρόμο ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όταν θα δώσουν την οριστική τους απάντηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.