Οι «γενναίοι» της ΥΠΟΤΑΓΗΣ…






Το βασιλικό πραξικόπημα του 1965 ωχριά μπροστά στα διαρκή και ακατάπαυστα πραξικοπήματα του σήμερα.


Τότε είχαμε το βασιλικό πραξικόπημα και τις αποστασίες, αλλά μέσα σε... ένα κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο κινηματικού και λαϊκού αναβρασμού.


Σήμερα έχουμε μια  μοναρχοφασιστική  κυβέρνηση στην υπηρεσία των νέων κατοχικών δυνάμεων. Των δυνάμεων του σύγχρονου πλανητικού φασισμού και της ευρω-χούντας.
 

Τα σημερινά πολιτικά δεδομένα ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες του κοινοβουλευτικού κρετινισμού και του πλέον αποτρόπαιου αμοραλισμού, τις πόρτες της αλαζονικής αυθάδειας κάθε κοινοβουλευτικής μηδαμινότητας, της πόρτες της αχαλίνωτης διαφθοράς και της κυνικής και κομπάζουσας εξαγοράς βουλευτών…

Η «αριστερή» κυβέρνηση και ο Τσίπρας έχουν ισοπεδώσει και κονιορτοποιήσει και αυτήν την ίδια την αστική συνταγματική νομιμότητα, και αυτήν την ίδια την αστική Δημοκρατία και κάθε έννοια αστικής Κοινοβουλευτικής Λειτουργίας και Ηθικής.


Για τη διατήρηση της κοινοβουλευτικής καρέκλας χορεύουν ξεδιάντροπα οι πολιτικές μαϊμούδες.

Και το ΓΕΛΟΙΟ αποκτά και αυτό διαστάσεις και μορφές παράνοιας


Μόνο οι αποστάτες που είχαν συνωστιστεί στους ΑΝΕΛ για την κοινοβουλευτική τους αναρρίχηση, και τώρα το παίζουν κομματικοί «αντάρτες» , αρκούν για να διαπιστώσει κανείς την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ κατάπτωση και αυτών των ΑΣΤΙΚΩΝ κοινοβουλευτικών θεσμών, αλλά και την έπαρση και μοχθηρία της ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ των «μαφιόζων» του κοινοβουλίου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.