ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ

Λαμία, 28 Αυγούστου 2019.
Δ Η Λ Ω Σ Η
Η παρουσία των εκλεγμένων της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην σημερινή διαδικασία ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου σηματοδοτεί την πρόθεση μας να  διαβεβαιώσουμε τον  λαό της περιοχής, πως θα είμαστε πάντα και παντού παρόντες, για να υπερασπιστούμε ασυμβίβαστα και μαχητικά τα δικαιώματά του.
Σε κάθε περίπτωση στην πρώτη γραμμή μπαίνουν οι αναγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας, η πάλη για την ικανοποίηση τους και φυσικά η σθεναρή αντίσταση στις αντιλαϊκές πολιτικές.
Αντιλαμβανόμαστε, πλήρως, τα περιορισμένα περιθώρια που υπάρχουν – πολύ δε περισσότερο με τον συγκεκριμένο αρνητικό συσχετισμό δύναμης -  για να ασκήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο φιλολαϊκή πολιτική, όταν είναι προορισμένο το πλαίσιο λειτουργίας του να στηρίζει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και την φιλομονοπωλιακή πολιτική της Ε.Ε.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποτελεί την συνεπή λαϊκή αντιπολίτευση, προβάλλοντας σταθερά έναν διαφορετικό δρόμο εξέλιξης της κοινωνίας μας, που στο επίκεντρο έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού μας και όχι τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.
Στόχος μας να τους αποκαλύπτουμε, να εμποδίζουμε και να  δυσκολεύουμε τις πολιτικές που επιβαρύνουν τον λαό…… Να ενημερώνουμε, να ευαισθητοποιούμε και να κινητοποιούμε λαϊκές δυνάμεις στην διεκδίκηση όσων δικαιούνται και τους ανήκουν.
Επιδίωξη μας είναι να διευρύνουμε και να ουσιαστικοποιήσουμε την σχέση μας με όλους τους εργαζόμενους της περιοχής…. Να παλέψουμε μαζί τους για όσα χρειάζονται…..  για ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.