Θέλετε σωστή χωροθέτηση των αιολικών;



Δείτε τον χάρτη της ΡΑΕ στην παραπάνω εικόνα  και θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει σωστή χωροθέτηση.

 Όλη η Ελλάδα είναι ...χωροθετημένη για "ΑΠΕ". 

Δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος για άλλες ή για πιο σωστή χωροθέτηση. Και τις βραχονησίδες τις έχουν καπαρώσει, και στην θάλασσα, όπου υπάρχει χώρος και καλώδια, έχουν σκοπό να βάζουν.

 Μην παραμυθιάζεστε με την σωστή χωροθέτηση,  

Οι Αγραφιώτες πίστεψαν ότι τα Άγραφα είναι απάτητα, οι Καρυστινοί πίστεψαν ότι τα πουλιά και το περιβάλλον θα τους σώσουν, οι Κρητικοί χάθηκαν στην πορεία, στην Ήπειρο φοβούνται τις εξορύξεις πιο πολύ από τις ΑΠΕ, στην Ευρυτανία τα υδροηλεκτρικά και στην Πίνδο τα μικρά υδροηλεκτρικά, οι Κυκλάδες κρύβονται πίσω από ιδιοκτησίες που τους έχει ήδη βουτήξει η Δασική τους και δεν το ξέρουν, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχουν αναλαμπές αλλά δεν θα πάρουν χαμπάρι μέχρι να μπουν τα καλώδια και ο χάρτης της ΡΑΕ έχει πλάκα επειδή δείχνει ζώνες αποκλεισμού.
Πχ την βραχονησίδα Καλόγεροι, το Πιπέρι και κάτι τέτοια.

Μερικοί είναι σταθερά αντιαιολικοί μέχρι να γίνουν Κυβέρνηση και να τους βάλει δάχτυλο το αφεντικό, αυτό της εκκαθάρισης, που δεν σταματάει..

Το μέλλον;

Θα γεμίσουμε την χώρα σκουπίδια, θα μείνουν αμανάτι για τις επόμενες γενιές, θα έχουμε δανειστεί, εξωλογιστικά, κανένα 150άρι δις ευρώ για να αγοράσουμε τα σκουπίδια, θα έχουμε γεμίσει την χώρα τρύπες  και το ρεύμα θα πάει στα 200 ή 300 την μεγαβατώρα.

Ααα θα έχει ηλίθιους με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα περιμένουν να βγει ο ήλιος ή να φυσήξει.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια