Σχόλια σε θέματα


Η μετάλλαξη της Ελληνικής Γλώσσας από ένα εκπληκτικό εργαστήρι εννοιών σε ένα πίνακα καθημερινής γλωσσικής αντιστροφής όπου η εξαπάτηση και η γλωσσική αναστροφή των νοημάτων που προηγείται, του μαζικού πολιτικού κρετινισμού είναι γεγονός, καθημερινό και διαρκές. Έτσι προωθούνται εκκωφαντικές μετριότητες και πολιτικά μηδενικά.

Ο κορονοϊός ένα νέο «εργαλείο»


Για λίγα θύματα από τον κορονοϊό και χαλάει ο κόσμος: Γιγάντια κύματα τρόμο-υστερίας και πανδημίας πανικού.  
Η τρόμο-υστερία πάντα ήταν ένα προνομιούχο καθεστωτικό τέχνασμα χειραγώγησης και υποταγής των λαών. 


Παρόμοιο με αυτά του παρελθόντος: Της «άτυπης πνευμονίας» που θα «αποδεκάτιζε» την ανθρωπότητα, τις «τρελές αγελάδες», το ΑΙDS και άλλα πολλά. 

Τελικά, όλα αυτά πέρασαν δίχως να αφήσουν κανένα καταστροφικό αποτύπωμα.Και όμως τα ποσοστά θανάτου είναι λιγότερα και από αυτά της κοινής γρίπης.

Χιλιάδες θάνατοι από την κοινή γρίπη στην Ευρώπη, κάθε χρόνο και καμία τρόμο-υστερία. 
Η κρίση του μπεριαλισμού είναι αθεράπευτη. Θα πρέπει, συνεπώς, να υπάρξουν νέες αφαιμάξεις για τη διάσωση των ισχυρών.


 Μεταναστευτικό 

 

Τα τελευταία χρόνια, η εισαγωγή αλλοδαπών δούλων προσέλαβαν εφιαλτικές διαστάσεις.Ο εφιάλτης της νέας μεταναστευτικής δουλείας γίνεται, όπως κάθε ιστορική τραγωδία, αντικείμενο πολιτικής εμπορίας και αναπαλαίωσης του σαπισμένου πολιτικού σκηνικού. 

Αυτό που επιδιώκεται σήμερα δεν είναι η απόκρυψη του μεταναστευτικού και «προσφυγικού» δράματος  αλλά η νόθευση της πραγματικότητας και η αλλοίωση των αιτιών του δράματος. 

Με πιο απλά λόγια: Επιδιώκεται η αθώωση της Παγκοσμιοποίησης, της ΕΕ και όλων των μηχανισμών του κεφαλαίου που προωθούν, συστηματικά και σταθερά, τα «Ανοικτά Σύνορα», τις μαζικές εισβολές αλλοδαπών δούλων, την κατασκευή της νέας αποικιοκρατικής δουλείας. 

Ή η αναζήτηση λύσεων από πολιτικούς απατεώνες που θα εμφανίζονται, συνεχώς, σαν «Σωτήρες» που θα «αντιταχθούν» ή θα «βάλουν μυαλό» στην ΕΕ, τις ΗΠΑ και στο ιμπεριαλισμό.


Αν ηθελαν άσυλο θα πήγαιναν στις πρεσβείες Ελλάδας, Γερμανίας και άλλων χωρών στην πρώτη χώρα υποδοχής (Τουρκία).


Αλλά τρώνε καλά διακινητές, ΜΚΟ και άλλα φιντάνια.

Ερχόμαστε στους ομοφυλόφιλους και άλλους πολλούς. 



Ο μέσος πολίτης της κατηγορίας νοητικά μηδενικού, νιώθει απέχθεια, αποστροφή και αηδία για οτιδήποτε έχει σχέση με την Βιολογία. Μίλησέ του για Βιολογία, βιολογικά χαρακτηριστικά των φύλων και κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς να μην πω.

Απλά γι’ αυτόν δεν γεννιέσαι Άνδρας η Γυναίκα αλλά «διαμορφώνεσαι» με τον χρόνο.

Άλλωστε το Ανδρικό Φύλο είναι «σεξιστικό», «πατριαρχικό» και «έμφυτα επιθετικό» οπότε η πλήρης εξαφάνισή του θα ήταν μια κατάκτηση.

Τώρα, πώς είναι δυνατόν να θεωρείται δημοκρατικό μια ασήμαντη μειονότητα  να ελέγχουν και να επιβάλλουν στην πλειονότητα τις απόψεις τους αυτό μόνο το μυαλό ενός νοητικά μηδενικού μπορεί να το καταλάβει. 

Και για το τέλος  κάνναβη.


Ένα μόρφωμα που έχει ανύπαρκτη σχέση με την πραγματικότητα, θολή σχέση με την λογική και χρειάζεται στην καλύτερη περίπτωση  μηχανική υποστήριξη σε θέματα εγκεφάλου.
Η απραξία ταυτίζεται με την ύπαρξη του, τα ναρκωτικά  με τον τρόπο ζωής του, οι αυταπάτες με το είναι του.
Αυτά τα λίγα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.