Αντι για τις ΚΟΜΥ, η ΜΚΟ των εφοπλιστών

Με προκλητικό θράσος η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ΕΟΔΥ της ανακοίνωσε ότι «σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης δράσης των Πλωτών Ομάδων στα νησιά του Αιγαίου, οργανώνει δεύτερη μεγάλη δράση Πλωτών Ομάδων για τον έλεγχο του COVID-19». Συνεχίζει η ανακοίνωση: «Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την AXION HELLAS θα πραγματοποιήσει εξετάσεις σε 16 νησιά του Αιγαίου».
 
Η AXION HELLAS είναι η ΜΚΟ των εφοπλιστών, που προσπαθούν να ξεπλυθούν με προβολή της φιλανθρωπίας. Μπείτε στην  ιστοσελίδα της (https://www.axionhellas.gr), δείτε ποιοι είναι οι «μεγάλοι δωρητές», οι «δωρητές» κτλ. και θα φρίξετε. Εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλοεργολάβοι και κάθε είδους καπιταλιστές. Ολοι αυτοί που στραγγίζουν την υπεραξία των εργατών τους και ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας τα κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού.  Στο ΔΣ της ΜΚΟ φιγουράρουν γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών και ο… «πρίγκηπας Νικόλαος» (έτσι αναφέρουν το γιο του Κοκού).
 
Η απάντηση στη φιλανθρωπία των εφοπλιστών και των άλλων καπιταλιστών είναι απλή: πληρώστε στο ελληνικό κράτος τους φόρους που σας αναλογούν και να μας λείπει η φιλανθρωπία σας.
 
Οσο για τον Κικίλια και τον Αρκουμανέα, που τάχα θα έφτιαχναν τις ΚΟΜΥ (Κινητές Ομάδες Υγείας) για να κάνουν μαζική δειγματοληψία για τη διεξαγωγή μοριακών τεστ απ’ άκρου σ’ άκρο της χώρας, αλλά έκαναν μια τρύπα στο νερό, ένα ερώτημα: πόσα λεφτά θα δώσει ο ΕΟΔΥ στη ΜΚΟ των εφοπλιστών;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.