Σας καλούμε σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην φύση, την αλληλεγγύη, την οικολογία . H σωστή διαχείριση των πόρων, η αποκέντρωση, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με επίκεντρο τον σπόρο συνδυασμένα με την λαϊκή μας παράδοση είναι τα βασικά θέματα της εκδήλωση μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-5-2014

«ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ»

Τα παιδιά συμμετέχουν στην εκδήλωση ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ 2014 με θέματα περιβαντολλογικά, οικολογίας ,πολιτισμού. Τα παιδιά θα αναπτύξουν τις δράσεις τους μέσα στο πανέμορφο τοπίο της περιοχής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3-5-2014

“Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ»

ΠΡΩΙ

Συγκέντρωση καλλιεργητών και ανταλλαγή απόψεων και σπόρων. Θα γίνουν ομιλίες το πρωί αλλά και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης , ανταλλαγές μεταξύ καλλιεργητών και εργαστήρια.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Από τις 18:00 ξεκινάει η εκδήλωση με δρώμενα, χορωδίες, ομιλίες,συναυλία. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν πράγματα (ρούχα, τρόφιμα κ.λπ.) για να μοιραστούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

KYΡΙΑΚΗ 4-5-2014

«Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ»

Η κεντρική ημέρα της εκδήλωσης όπου θα μοιραστούν σπόροι και φυτά ντόπιων ποικιλιών. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει δρώμενα, εργαστήρια, παρουσιάσεις και πολλά άλλα πράγματα. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς μας φίλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια