ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΖΑΕΦ




Κάλεσμα στα συλλαλητήρια ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ


Με τη δεδηλωμένη αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αλλά με την καθοδήγηση και τη σύμφωνη γνώμη Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, η δωσιλογική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χαρίζει το όνομα «Μακεδονία» στο προτεκτοράτο των Σκοπίων, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη «μακεδονικής γλώσσας» και ουσιαστικά «μακεδονικού έθνους» σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, οδηγώντας τη χώρα σε μια νέα εθνική ήττα και στο κατώφλι μιας νέας εθνικής περιπέτειας. Ενώ παράλληλα τα βουλευτικά της ανδρείκελα, ψηφίζουν στη βουλή και 4ο Μνημόνιο με τη μορφή του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, παραδίδοντας τη χώρα οριστικά στους ξένους δανειστές και την ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση.

Μετά από τις λαϊκές αντιδράσεις και την πρόθεση του κόσμου να διαδηλώσει την αντίθεσή του στις συμφωνίες Τσίπρα - Ζάεφ, η «κυβέρνηση» των δωσιλόγων κρατεί «σιγή ιχθύος» για τον τόπο και το χρόνο της υπογραφής της συμφωνίας, διοχετεύοντας παραπλανητικές πληροφορίες και παίζοντας «κρυφτούλι» με το λαό! Η πρωτοφανής αυτή τακτική για πρωθυπουργικό περιβάλλον, δείχνει ότι όση αλαζονεία ή αίσθηση ατιμωρησίας και αν εμφανίζουν, στην πραγματικότητα φοβούνται την οργή του λαού γιατί γνωρίζουν ότι οι πράξεις τους είναι εγκληματικές, παράνομες και ποινικά κολάσιμες.

Οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και η Περιφέρεια Ηπείρου του ΕΠΑΜ, καλούν τα μέλη και τους φίλους τους όπως και κάθε πατριώτη της χώρας μας, να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται από τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους φορείς της Μακεδονίας.  Είτε στις Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού καταλήξει το κρυφτούλι του πρωθυπουργού με το λαό του.

Η υπεράσπιση της πατρίδας με οποιονδήποτε τρόπο και η αποτροπή των σχεδίων διαμελισμού της, είναι καθήκον όλων μας.

14/6/2018
ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
Περιφέρειες: Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.