Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών.

 

 Ο Kemi Seba (Κέμι Σίμπα), ο "ενοχλητικός άγνωστος" για τους ιμπεριαλιστές, αλλά και τη  ευρωπαϊκή αριστερά (κοινοβουλευτική κι εξωκοινοβουλευτική), που έχουν "ερωτευτεί" την μετανάστευση και πουλάνε "φιλανθρωπία", δηλαδή τη μεταφορά δούλων στην Ευρώπη για τα συμφέροντα του υπερεθνικού κεφαλαίου, δίνει μια πληρωμένη απάντηση στον επίδοξο νεοαποικιοκράτη Μακρόν:
«Μόνο η παθολογική νεγροφοβία του Μακρόν μπορεί να τον κάνει να πιστέψει ότι ο αγώνας μας εναντίον της Γαλλικής αποικιοκρατίας στην Αφρική κατευθύνεται από τη Μόσχα.
Πολεμούσαμε ενάντια στη γαλλική οικονομική ολιγαρχία σε μια εποχή που ο Πούτιν δεν ήταν ακόμη καν πρόεδρος.

Το ότι οι Κουβανοί, οι Ρώσοι, Ιρανοί και τόσοι άλλοι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη και να υποστηρίξουν τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες του σύγχρονου Παναφρικανισμού είναι ένα πράγμα. Αλλά, είναι διαφορετικό να πιστεύουν ότι οι ηγέτες μας δεν είναι τίποτα άλλο από μια νεγροφοβική αφήγηση, σύμφωνα με τη γαλλική ελίτ, που υπονοεί ότι οι μαύροι θα ήταν όντα τόσο κατώτερα ώστε να μην μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους να επαναστατήσουν κι ότι πίσω από την παναφρικανική εξέγερση μπορεί να υπάρχει μόνο μια λευκή χειραγώγηση, στην προκειμένη περίπτωση ρωσική.


Όποιος έχει διαβάσει το δεύτερο βιβλίο μου "Μαύρος Μηδενισμός, Αφρικανική Αντίσταση στη Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση" (Black Nihilism, African Resistance to Neoliberal Globalism), γνωρίζει ότι ήδη το 2013 κάλεσα έντονα τα έθνη που αντιτίθενται στη δυτική ηγεμονία να υποστηρίξουν τον παναφρικανικό αγώνα που διεξάγουμε.


Ο διεθνής αντίκτυπος της εκστρατείας μας το 2017 εναντίον της Γαλλικής αποικιοκρατίας στην Αφρική, έχει κάνει πολλά έθνη που αντιτίθενται στη δυτική αλαζονεία να βλέπουν ευνοϊκά τον κυρίαρχο αγώνα μας που κινητοποιεί τους νέους Αφρικανούς κι αυτούς που μετανάστευσαν.
Αυτό ονομάζεται γεωστρατηγική. 

Τελεία και παύλα.


Όσον αφορά το γεγονός πως ο Μακρόν μας λέει ότι είναι ένας αγώνας που αφορούσε τους παππούδες μας, αλλά δεν αφορά εμάς, τη σύγχρονη γενιά, θα απαντήσουμε ότι το αφρικανικό φράγκο CFA, οι στρατιωτικές βάσεις, η γαλλική Αφρική είναι παρόντες σήμερα, όχι μόνο χθες.
Δεν είναι μόνον Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. ο αγώνας των παππούδων μας.


Είναι ο αγώνας της γενιάς μας ενάντια στην αρπακτική λεία του προέδρου Μακρόν, της γιαγιάς του Μπριζίτ και της δυτικής νεοφιλελεύθερης και ιμπεριαλιστικής οικονομικής κάστας τους»
Κέμι Σίμπα, παναφρικανιστής και αντιαποικιακός ηγέτης

 Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού»

Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.

 
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. 

Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.