Ταϊβάν


 Η στρατιωτική αποφασιστική επέμβαση της Λ.Δ. της Κίνας στην Ταϊβάν είναι η αρχή του τέλους του «μία χώρα-δύο συστήματα» (Κίνα), όπως και του «ένας κόσμος-δύο συστήματα». Είναι η αρχή της παγκοσμιοποιημένης επικράτησης του σοσιαλισμού

 Η αμείλικτη, αναγκαία και αναπόφευκτη πορεία της ταξικής κι επαναστατικής πάλης και η Μετάβαση προς το σοσιαλισμό-κομμουνισμό δεν επέτρεψε ούτε μια μέρα στον καπιταλισμό-ιμπεριαλισμό να πετύχει αυτόν τον αντιδραστικό κι οπισθοδρομικό, βάρβαρο, πολεμικό και ναζιφασιστικό στόχο του, ούτε καν στην περίοδο των μεγάλων προδοτών γραφειοκρατών της ιστορίας Γκορμπατσόφ και Γιέλτσιν στην ΕΣΣΔ. 

 Ο καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός θέλησε να επιβάλλει το «τέλος της ιστορίας» της ταξικής κι επαναστατικής πάλης και των σοσιαλιστικών-κομμουνιστικών ιδεολογιών της και κατακτήσεων, σ’ «έναν κόσμο-ένα σύστημα», το καπιταλιστικό.

Είναι αυτή η αναγκαία, εφικτή κι αναπόφευκτη πορεία και Μετάβαση προς το σοσιαλισμό που αναγκάζει τώρα όλες τις ηγεσίες που στέκονται -ακόμα και γραφειοκρατικές και μικροαστικές ή/και αστικές- στο ταξικό, επαναστατικό και σοσιαλιστικό στρατόπεδο να διαμορφώνουν -αντικειμενικά προς το παρόν- το Παγκόσμιο Αντικαπιταλιστικό-Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο, με κέντρο τη βαθιά και εκτεταμένη συμμαχία της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, «ιδιόμορφου» Εργατικού Κράτους.

Η Πελόζι, εκπρόσωπος του αμερικάνικου και παγκόσμιου καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού, με το γρήγορο «πήγε -είδε την αντίδραση- και απήλθε» από την Ταϊβάν έδειξε την τελική και ολοκληρωτική κρίση αποσύνθεσης, αδυναμία και επιθανάτια αγωνία αυτού του συστήματος σε παγκόσμια κλίμακα. 

Κι από το αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό του αντικαπιταλισμού-αντιιμπεριαλισμού και σοσιαλισμού, τόσο η επέμβαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, όσο και η τωρινή αποφασιστική στρατιωτική επέμβαση της Λαϊκής Κίνας, στη δική της κατά τα άλλα περιοχή της Ταϊβάν, δεν είναι μόνο μέρος των αναγκαίων προληπτικών χτυπημάτων ενάντια στον ιμπεριαλιστικό ατομικό πόλεμο και ναζιφασισμό, «για να είναι όσο το δυνατό λιγότερα τα δεινά για την ανθρωπότητα από αυτόν τον αναπόφευκτο πόλεμο» , αλλά και η είσοδος της ανθρωπότητας στην τελική ευθεία, για το «τελικό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών» στη «σύγκρουση συστήματος ενάντια σε σύστημα»  και στον τελικό θρίαμβο του σοσιαλισμού-κομμουνισμού παγκόσμια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.