Θυμάστε;

Σε παραληρηματική κατάσταση ο ελληνικός νεοφιλελευθερισμός.

 Δεν είχαμε βέβαια καμμιά αυταπάτη για την ιστορική αγάπη που νιώθει η Ελληνική Ελίτ και οι εκπρόσωποί της για την Αμερική σαν χώρα και κυρίως σαν «σύμμαχο» με σχέση υποτέλειας.

Αυτή λοιπόν η μεταπρατική Αστική Τάξη κυβερνά μέχρι σήμερα χάρη στις επεμβάσεις πρώτα του Βρετανικού και μετά του Αμερικανικού Στρατού.

Πάει πολύ να περιμένουμε τάσεις, έστω «ψήγματα» ανεξαρτησίας από μια πολιτική οικογένεια και έναν Πρωθυπουργό για τους οποίους η Ελλάδα αποτελεί την 54η Πολιτεία των ΗΠΑ δηλαδή αμερικανικό έδαφος.

Εκεί που παρουσιάζεται «πρόβλημα»  είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ο  υπουργός εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κοτζιάς, που έδιωξε πρώτος Ρώσους διπλωμάτες γιατί –υποτίθεται– αντιτίθεντο στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Όταν υπέγραψε ο τότε Υπουργός Ενέργειας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης με τον αντίστοιχο Υπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Νόβακ την Συμφωνία Ελλάδας–Ρωσίας για ίδρυση αγωγού, η συμφωνία αυτή πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λίγες βδομάδες μετά λόγω της υπογραφής εκ μέρους του Τσίπρα του Τρίτου Μνημονίου.

 Το 2018 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ιδρύει το Χρηματιστήριο Ενέργειας ανακοινώνοντάς το, μετά φανών και λαμπάδων, μέσω του Υπουργού του Σταθάκη.

 Στην Βουλή οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές χειροκροτούσαν τον «ομιλητή» του Τάγματος Αζόφ στις 7/4/2022 χωρίς ίχνος αιδούς.

 Και πάλι στη Βουλή, οι  ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, έρχονται να ψηφίσουν την Συμφωνία ένταξης στο ΝΑΤΟ της Φιλανδίας και της Σουηδίας.

 Εάν είστε πολίτες και όχι σανοφάγοι, ας το λάβετε υπόψη σας στις επόμενες εκλογές.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.