Μας κάνουν πειραματόζωα;

Εντυπωσιακές είναι και οι δηλώσεις του Λοιμωξιολόγου Στράτου Πλωμαρίτη που παρατήθηκε από την επιτροπή πανδημίας του νοσοκομείου Αγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης:

«Η ασφάλεια του εμβολίου αυτού δεν έχει πλήρως με κλινικές δοκιμές πιστοποιηθεί. Δηλαδή κάποια συστατικά του εμβολίου –το λένε και οι εταιρείες που το παράγουνε- ότι την συμπεριφορά τους θα την δούμε μέσα από τον εμβολιασμό του κόσμου, δηλαδή παροτρύνουμε τον κόσμο και θέλουμε να κάνουμε όλη την κοινωνία πειραματόζωα σε ένα εμβόλιο που δεν το ξέρουμε. Αυτό το πράγμα δεν έχει γίνει με κανένα άλλο εμβόλιο.
Δεν έχω πεισθεί για την αναγκαιότητα ούτε για την ασφάλεια του εμβολίου. Αλλωστε η νέα γρίπη δεν είναι επιθετική και δεν υπάρχει λόγος να σπρώξουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί».

Δαπανήθηκαν όμως δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού, για την προμήθεια του εμβολίου, -προς μεγάλη ικανοποίηση φαρμακευτικών εταιριών και των «αρμοδίων» που νταλαβερίστηκαν σ’ αυτό το αλισβερίσι- οπότε πρέπει να αναμένουμε εντατικοποίηση της υστερίας για την «γρίπη των χοίρων» με κατασκευασμένες ειδήσεις από τα ΜΜΕ για να πεισθεί ο κόσμος να .. γίνει πειραματόζωο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.