Τι «σοσιαλιστικά» κατορθώματα θα δούμε ακόμα!

Μόνο για αντικυβερνητική φυλλάδα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το «Πρώτο Θέμα».

Οπότε το παρακάτω σπαρταριστό περιστατικό στο οποίο αναφέρεται πρέπει να έχει βάση:
«Η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ βράζει από θυμό. Ειδικά οι βουλευτές επαρχίας που δεν έχουν άκρη και παρακολουθούν τους υπουργούς, τους υφυπουργούς και γενικά τους εκλεκτούς του συστήματος να οργιάζουν στα ρουσφέτια και να τοποθετούν στα Δ.Σ οργανισμών, στα νοσοκομεία κ.λ.π τους κομματάρχες και τους κολλητούς τους. Το γλέντι των ρουσφετιών υπουργών και υφυπουργών είναι τόσο μεγάλο, ειδικά από την συγκεκριμένη ομάδα που ελέγχει το κόμμα και διαθέτει και κυβερνητική εκπροσώπηση, ώστε έχουν αρχίσει ήδη τα παρατράγουδα. Μάλιστα, βουλευτής άρπαξε υπουργό σε διάδρομο της Βουλής και τον απείλησε ότι, αν συνεχίσει να ευνοεί συγκεκριμένο υφυπουργό και ανταγωνιστή του σε μεγάλο νομό, θα τον δείρει»!

Αμην και πότε να δούμε να δούμε τα «σοσιαλιστικά» κυβερνητικά στελέχη να πλακώνονται αναμεταξύ τους στο ξύλο για τα ρουσφέτια. Φοβερή πρόοδος θα είναι αυτή: Απ’ την «δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση» να περάσουμε στις … μπουνιές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.