Κυκλοφόρησε το 97ο τεύχος των «αντιτετραδίων της εκπαίδευσης»

Κυκλοφόρησε το 97ο τεύχος των «αντιτετραδίων της εκπαίδευσης» με εκτεταμένη αρθρογραφία και σχολιογραφία γύρω από τα ζητήματα της πολιτικής - οικονομικής - εκπαιδευτικής συγκυρίας.
Από την ύλη των «αντιτετραδίων» που συνεχίζουν την εκδοτική τους δραστηριότητα για 23η χρονιά και αποτελούν, κατά γενική ομολογία, μια «ναυαρχίδα» στο χώρο της εκπαίδευσης, ξεχωρίζει το αφιέρωμα «Συμβόλαιο θανάτου για τη δημόσια εκπαίδευση», το οποίο αναφέρεται εκτεταμένα και διαφωτιστικά σε όλες τις πρόσφατες αντιδραστικές αλλαγές που γίνονται στην Παιδεία, κάτω από τη ρομφαία του Μνημονίου.
Η Συντακτική Επιτροπή των «αντιτετραδίων» και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος που έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το εκδοτικό δημιούργημά του, θα επιμείνουν σε πείσμα των καιρών να φωτίζουν όλες τις αθέατες πλευρές των τεκταινόμενων στα σχολεία και τις σχολές. Μπροστά στα εκπαιδευτικά συνέδρια των ΔOE-OΛΜΕ που γίνονται στο τέλος Ιουνίου (τελευταίο δεκαήμερο) ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και τα «αντιτετράδια» θα εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.