Τουριστο-τρομοκρατία

Όποτε διαδηλώνει ο λαός ή ένας επαγγελματικός κλάδος, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ έχουν την ίδια καραμέλα: θα κάνει κακό στον τουρισμό!
Δεν λένε το ίδιο για την εγκληματικότητα, δεν λένε το ίδιο για την εικόνα τριτοκοσμικής πόλης που δίνει η Αθήνα, με άστεγους, δυστυχισμένους, μετανάστες, ναρκομανείς, να περιφέρονται στις κεντρικές πλατείες και οδούς -ώστε να πιέσουν για κάποια πρόνοια.

Δεν είπαν το ίδιο όταν οι «Δίας» επέδραμαν στο Μοναστηράκι, κατεξοχήν τουριστικό στέκι, και πέταγαν δακρυγόνα σε ανυποψίαστους τουρίστες και θαμώνες ταβερνείων της περιοχής, ή όταν έριξαν χημικά στο Μετρό της Ακρόπολης! Κουβέντα δεν κάνουν για τους δρόμους γύρω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, αυτό κι αν αποτελεί τουριστικό προορισμό, όπου γίνεται φανερή και όλο το 24ωρο διακίνηση ναρκωτικών!

«Κακό» στον τουρισμό, για όλους αυτούς, κάνει μόνο όποιος αγωνίζεται. Με όλη αυτή την υποκρισία, ή αλλιώς κατευθυνόμενη προπαγάνδα, πώς να «μεμφθεί» κανείς τους πολίτες που φωνάζουν «αλήτες -ρουφιάνοι -δημοσιογράφοι»; Άδικο έχουν;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.