Και ενώ η φαρσοκωμωδία του «εκατομμυριούχου βουλευτή» τέλειωσε, η ληστεία σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων συνεχίζεται και εντείνεται.

Η φαρσοκωμωδία του «εκατομμυριούχου βουλευτή» και για την οποία χαραμίστηκε ατέλειωτος τηλεοπτικός χρόνος και σελίδες φυλλάδων, έλαβε τέλος, καταλήγοντας στο όνομα του «πολυεκατομμυριούχου συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Κούβελου.

Πίσω όμως απ’ αυτό το σίριαλ για μια σχεδόν βδομάδα προσπαθούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης να κρύψουν τα πολλά δισεκατομμύρια που ληστεύουν απ’ τον ελληνικό λαό. Κι ενώ σήμερα το μεσημέρι στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αποφασίστηκε για μια ακόμα φορά η πλήρης γελοιοποίηση του «ναού της δημοκρατίας» τους, αφού με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και όχι από ψήφιση της βουλής θα τεθούν σε εφαρμογή η ρυθμίσεις για τα εργασιακά που κινεζοποιούν όλη την εργαζόμενη κοινωνία, στην βουλή τους συνεχίζονται οι μονόλογοι κυβερνητικών βουλευτών για το «πατριωτικό καθήκον» που τους καλεί, και την «κρισιμότητα των στιγμών» που τους επιβάλλει, με τα νομοθετήματά τους, να εξαθλιώσουν τα λαϊκά στρώματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.