Το ΠΑΣΟΚ του ενεχυροδανειστηρίου και του χρηματιστήριου.

 20120226-151149.jpg
Το ΠΑΣΟΚ εκτός τις μόνιμης ιδεολογικής απάτης, και του κοπανιστού αέρα που ξέρει πολύ σωστά να διαχειρίζεται, έχει και μια μεγάλη ροπή προς τα χρηματιστήρια και τα ενεχυροδανειστήρια.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα εκατοντάδες ή χιλιάδες, δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς, χρηματιστηριακά γραφεία, ΑΕΛΔΕ , που είχαν ανοίξει πριν μερικά χρόνια ανά την Ελλάδα, στον πυρετό του χρηματιστήριου, που είχε ως αποτέλεσμα την αφαίμαξη όλων των οικονομιών των Ελλήνων.
Θυμάμαι και τότε, κάθε μέρα αυτοκτονούσε και κάποιος, που παρασυρμένος από την τότε κυβέρνηση και τα πουλημένα ΜΜΕ ενημέρωσης, έσπρωχναν τον κάθε κακομοίρη ανίδεο, στον παράδεισο του χρηματιστήριου.
Κάτι ανάλογο έγινε και τώρα.
Ήρθε πάλι το ΠΑΣΟΚ της ψευτιάς και της ιδεολογικής απάτης συνεπικουρούμενο και υποβοηθούμενο από τα ίδια πουλημένα ΜΜΕ και έπεισαν πάλι το κακομοίρη ανίδεο Έλληνα, πως λεφτά υπάρχουν.
Τώρα πάλι, αντί να του παίρνουν το ρευστό μέσων του χρηματιστήριου όπως πριν μερικά χρόνια, τώρα, έχουν γεμίσει οι δρόμοι ενεχυροδανειστήρια που του παίρνουν το χρυσό δακτυλίδι του αρραβώνα, και τα χρυσά δόντια, οδηγώντας τον και στην αυτοκτονία λόγο του οικονομικού αδιεξόδου, όπως και την εποχή του χρηματιστήριου.
Αν κάτι έχει ανθίσει πραγματικά επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, αυτά είναι μόνο τα λαμόγια, της διαπλοκής, των διορισμών, των συνεταιρισμών, του χρηματιστήριου, και των ενεχυροδανειστηρίων.
Μην ξεχνάτε ποτέ ότι, δεν θα υπήρχε χώρος για δράση αυτών των λαμογιών , των πολιτικών και ιδεολογικών απατεώνων , αν δεν υπήρχαν τα πουλημένα ΜΜΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.