Προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό (Βίντεο)

Μια γεύση για το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές πήραμε από τις πρόσφατες δηλώσεις Γιούνκερ. Είναι δεδομένο ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης και χειραγώγησης των εργαζομένων θα ενταθεί από την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και των ξένων συνεταίρων τους ώστε το αστικό πολιτικό σκηνικό να υποστεί όσο γίνετε μικρότερο πλήγμα στις εκλογές.

Φυσικά «αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο θα ήταν παράνομες» όμως τα αστικά επιτελεία εκτιμούν ότι η μαζική λαϊκή αποδοκιμασία των αστικών κομμάτων στις επερχόμενες εκλογές μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την ριζοσπαστικοποίηση πλατιών στρωμάτων του πληθυσμού που δεν θα αρκεστεί πια να υπομένει παθητικά την σφαγή των δικαιωμάτων τους και την κινεζοποίηση της κοινωνίας. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας δίνουν οι δηλώσεις του προέδρου του Γιούρογκρουπ που παρακολουθούμε στο βίντεο. Αναμενόμενες και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν αυτές οι δηλώσεις από ΚΚΕ και Σύριζα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.