7/11/2012: Σήμερα ζούμε ή σήμερα χανόμαστε! Όλοι στους δρόμους…

Στέφανος Μυτιληναίος
7 Νοεμβρίου 2012. Σήμερα γράφουμε ιστορία, σήμερα απελευθερώνουμε την αγαπημένη μας Ελλάδα, σήμερα σηκωνόμαστε όρθιοι, σήμερα υψώνουμε πύρινες γροθιές, σήμερα χιλιάδες φωνές γίνονται μία, σήμερα το αρχαίο έθνος διεκδικεί το αναφαίρετο δικαίωμά του να ζήσει ελεύθερο και να προκόψει!
7 Νοεμβρίου 2012. Αυτή την ημέρα διάλεξαν οι τύραννοι να μας σκλαβώσουν ολοκληρωτικά. Εμείς, όμως, με μια απόφαση κάνουμε την 7η Νοεμβρίου 2012 ημέρα ελευθερίας, ημέρα δημοκρατίας!
7 Νοεμβρίου 2012. Στο μέλλον τα βιβλία ιστορίας θα γράφουν ότι εκείνη την γκρίζα ημέρα ο λαός της Ελλάδας, ο δημοκρατικός λαός της Αθήνας, ξεσηκώθηκε και απέτρεψε την υποδούλωσή του, αγωνίστηκε με τόλμη και αυτοθυσία στους δρόμους και τις πλατείες, σταμάτησε τα σχέδια μιας χούφτας ξεπουλημένων τομαριών, μιας ισχνής μειοψηφίας προδοτών και ολιγαρχών! Θα υμνούν οι ποιητές, ότι εκείνη την ημέρα διώξαμε το φόβο, πατήσαμε πάνω στο ξεψύχισμα του τρόμου, πορευτήκαμε υπερήφανοι με το βλέμμα μπροστά και νικήσαμε!

7 Νοεμβρίου 2012. Σήμερα ξαναγεννιόμαστε ή σήμερα χανόμαστε. Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια της νέας Ελλάδας, του πολιτισμού, της παιδείας, της λογικής, της αξιοπρέπειας, της πραγματικής δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας, της προόδου, της ανάπτυξης, της προκοπής! Και αυτό θα το κάνουμε μόνοι μας, δίχως πολιτικάντηδες και άλλους θλιβερούς σωτήρες. Σήμερα μιλάει ο λαός, σήμερα εμείς γινόμαστε η κυβέρνηση του τόπου και απαιτούμε το τέλος της μνημονιακής τρέλας, απαιτούμε εκλογές για συντακτική συνέλευση, απαιτούμε νέο πολίτευμα με κυρίαρχο τον λαό!
7 Νοεμβρίου 2012. Ούτε μισθοί, ούτε συντάξεις! Είναι η Ελλάδα που έχουμε ιερή υποχρέωση να σώσουμε! Και η Ελλάδα δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Η Ελλάδα είναι ο λαός της, οι άνθρωποι της. Ακόμα, η Ελλάδα είναι μια παγκόσμια Ιδέα που εμπνέει την ανθρωπότητα στο ωραίο και το αληθινό. Ο αγώνας μας είναι εθνικός και πανανθρώπινος, είναι κοινωνικός και πατριωτικός, είναι αγώνας για όλα και είναι τώρα, σήμερα!
7 Νοεμβρίου 2012. Μην περιμένετε, λοιπόν, τίποτα από τους άλλους. Μην ελπίζετε και μην φοβάστε! Είστε ελεύθεροι και ως τέτοιοι έχετε ένα δρόμο, της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης, της ανεξαρτησίας! Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες, σήμερα 7η Νοεμβρίου 2012, να κάνουμε την ημέρα αυτή λαμπρή επέτειο της δημοκρατίας και της υπερηφάνειας.
Κοιταχτείτε καλά στον καθρέπτη πριν βγείτε από το σπίτι, κοιτάξτε βαθιά μέσα στα μάτια σας, αφουγκραστείτε την ψυχή και το μυαλό σας, νιώσατε το προαιώνιο καθήκον να σας κυριεύει, ενσαρκώστε όλους τους αγώνες των προγόνων και με το βλέμμα του αετού, του ελεύθερου ανθρώπου, του Έλληνα Δημοκράτη, εσείς σώστε σήμερα τους εαυτούς σας και την αγαπημένη πατρίδα.
Ούτε βήμα πίσω σύντροφοι, συνέλληνες, δημοκράτες!
Ούτε βήμα πίσω στο γκρεμό που μας έχουν σκάψει! Μόνο μπροστά και ψηλά το κεφάλι! Ψηλά το κεφάλι ως Έλληνες και Δημοκράτες!
Στις 17.00 θα ανταμώσουμε στην πλατεία Συντάγματος και δεν φεύγουμε, δεν πάμε πουθενά! Ή αυτοί ή εμείς!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.