Πανικός!


Πανικός έχει πέσει στα αστικά και κυβερνητικά επιτελεία. Και πως να μην έπεσε αφού τα έδωσαν όλα, σκίστηκαν και διαλύθηκαν, τσακώθηκαν, ξεβρακώθηκαν, δέρνουν το λαό "τους" για να τα δώσουν όλα σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς ιμπεριαλιστές και αυτοί οι αχάριστοι κοιτάνε τη πάρτη τους και μέσα στο δικό τους καυγά δηλώνουν ότι μάλλον δεν θα πάρει άμεσα η χώρα τη δόση που χωρίς αυτή στα μέσα του Νοέμβρη χρεοκοπεί!!!
Ως και οι στυλοβάτες του συστήματος, σαν το Βήμα, μιλάνε για ξεφτιλισμένους Ευρωπαίους αλλά μάλλον, παρέα με το πολιτικό σύστημα που στηρίζουν, θα πρέπει να κοιταχτούν στο καθρέφτη για να δουν τους πραγματικούς ξεφτιλισμένους!
Για παιχνίδια από Σόιμπλε και ΙMF μιλάνε, έτσι παρουσιάζουν τον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό που τρώει χώρες σαν την Ελλάδα, λες και δεν το ήξεραν από πριν.
Τώρα βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν ότι δεν θα έρθει δα και καμιά καταστροφή αν καθυστερήσει λιγουλάκι η δόση, ο δε Στουρνάρας είναι καθησυχαστικός ότι θα ...την πάρουν. Οι βουλευτάδες της συγκυβέρνησης γυρνάνε στα κανάλια προσπαθώντας να μας πείσουν ότι από εκπαιδευμένες γατούλες θα μετατραπούν σε λιοντάρια. Του τσίρκου προφανώς!
Ομολογούν με τον τρόπο τους ότι το πρόβλημά τους δεν είναι ούτε τα "παιχνίδια" των ιμπεριαλιστών ούτε το να τα ξεπουλήσουν όλα. Το πρόβλημά τους είναι ο άλλος πανικός τους, αυτός που τους προκαλεί το σοβαρό ενδεχόμενο να τους πάρει και να τους σηκώσει η οργή του λαού. Από Χρυσή Αυγή (σαν τον πάλαι ποτέ ΛΆΟΣ) μέχρι τη ΔΗΜΑΡ αλλά ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι προειδοποιούν για την "κοινωνική αναταραχή" που δημιουργείται, προειδοποιούν με "Αργεντινή" έχοντας στο νου τους όχι μια εξέγερση που μπορεί να οδηγήσει στη σημερινή Αργεντινή αλλά μια εξέγερση που δεν θα είναι ελεγχόμενη από αυτούς και που μπορεί να οδηγήσει στην ανατροπή των πολιτικών τους μαζί με αυτούς.
Αυτός είναι ο πραγματικός τους πανικός, τι λέτε να τους τον μεγαλώσουμε;
Τα λέμε την Κυριακή και το άλλο Σάββατο (17 Νοέμβρη για να μη ξεχνιόμαστε)!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.