XANIA Ανακοίνωση κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αντίστασης για τα χημικά

Τα χημικά δηλητήρια του ιμπεριαλιστικού πολέμου υδρολύονται ήδη ανοικτά των ακτών του νησιού μας με τεράστιους κινδύνους για το ευρύτερο θαλάσσιο περιβάλλον, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του φυσικού πλούτου του τόπου μας. Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δίνει γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών.
Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές που έχουν ευθύνη της διαδικασίας, δε λογαριάζουν το περιβάλλον της ίδιας της χώρας τους, πόσο μάλλον των χωρών που ελέγχουν και εξαρτούν. Είναι άλλωστε αδίστακτοι όχι μόνο απέναντι στη φύση αλλά και απέναντι στη ζωή ολάκερων λαών που δεν έχουν διστάσει να δολοφονήσουν με χημικά, ουράνιο και πυρηνικά.
Ο καρκίνος της βάσης της Σούδας που δραστηριοποιείται και στην υδρόλυση, στη σημερινή φάση όξυνσης του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για τον τόπο μας.
Μας λένε να λουφάξουμε για να μη κάνουμε ζημιά στον τουρισμό. Δηλαδή μας καλούν να δεχτ
ούμε αδιαμαρτύρητα τη δηλητηρίαση της θάλασσάς μας.
Ο μαζικός λαϊκός ξεσηκωμός ΑΜΕΣΑ όχι μόνο είναι αναγκαίος μα και ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα.
Η υπόθεση της πάλης ενάντια στη δηλητηρίαση της θάλασσάς μας δεν αντιμετωπίζεται με ακτιβισμούς και άλλες δράσεις σωτήρων, ειδικών, δημάρχων ή βουλευτών.
Θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα αν αυτή η υπόθεση γίνει υπόθεση του καθένα μας και αν ο μαζικός ξεσηκωμός επιβάλλει και κάνει πράξη την κοινή δράση.

• ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
• ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Όλοι την Παρασκευή 11 του Ιούλη, 7.30μ.μ. στην πλατεία Αγοράς.

Πρωτοβουλία Αντίστασης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.