Οι μεγάλοι αγώνες γεννιούνται από μεγάλες ιδέες, για να 'χεις καλή σοδειά χρειάζεσαι γερό σπόρο.


Ο λαός πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του, να δυναμώσει την πάλη του για να αποκρούσει τις επιθέσεις και τα τελεσίγραφα των ιμπεριαλιστών, για την ανατροπή των αντεργατικών μέτρων που πέρασαν και αυτών που έρχονται, τη σταθερή διεκδίκηση και επανακατάκτηση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων που καταργήθηκαν, σε σύνδεση με τα γενικότερα αιτήματα πάλης για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και την απαλλαγή από τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας και το γκρέμισμα του αντιδραστικού καθεστώτος της ντόπιας πλουτοκρατικής ολιγαρχίας.

Να καταγγελθεί η πολιτική της εθνικής υποτέλειας που εκποιεί τη χώρα, την αφήνει έκθετη σε καταπατήσεις και απειλές κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, την έχει μετατρέψει σε υποχείριο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Να δοθεί ώθηση στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, για να σπάσουν τα δεσμά της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και του ΔΝΤ.

Να εκφραστεί η εργατική διεθνιστική πάλη και αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Για να ανοίξει ο δρόμος προς μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση και πολέμους, για Ειρήνη, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία, Σοσιαλισμό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.