ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του Ψινάκη για την επένδυση των Κινέζων... Πως κι απουσίαζε ο νέος σπόνσορας της "αριστεράς" Ρουβάς;


Δέσποινα Κουτσούμπα

Ποια επένδυση ακριβως; Ενας υπουργος κι ενας δημαρχος παρουσίασαν μια "επενδυση" υποτίθεται 400 εκ. ευρώ. Όταν ρωτήθηκαν τι επένδυση είναι αυτή και ποιος βάζει τα λεφτά, δεν απαντησαν τιποτα! Η επεδυση δεν υπαρχει..
Ποια μπορεί να είναι τα...
"γραφειοκρατικά εμποδια" σε μια επένδυση που ΔΕΝ υπαρχει; Προφανώς ο Εθνικος Δρυμος και ο αρχαιολογικός χώρος, που δεν μπορούν να τους χτίσουν, με βάση το Σύνταγμα και τους νομους. Εκτός κι αν αλλαξουν το Συνταγμα και τους νομους... ουπς!
Ποια λοιπόν μπορεί να ειναι η είδηση από μια συνέντευξη τύπου που δεν είχε καμία είδηση;
Ότι ο υπουργός Εσωτερικών κος Κουρουμπλής στέκεται στο πλάι του κου Ψινακη να προσπεράσουν εμπόδια, όπως ειναι το Σύνταγμα;
Ότι ο υπουργός Εσωτερικών κος Κουρουμπλής δίνει το μήνυμα στους "επενδυτές"να μη φοβούνται τίποτα, γιατί θα τους γίνουν όλα τα χατηρια και θα χτίσουν ακόμη και μέσα στον Δρυμο;
Ε ναι, αυτές είναι οι ειδήσεις πίσω από την είδηση. Κι όποιος μιλάει για αρχαιολογικούς χώρους και περιαλλον, συμφώνησαν και οι δυο, ότι είναι εχθρος και "πρακρατος μιζέριας".
Να στε χαρούμενοι ρε, μην είστε μιζεροι! Καλως ήρθε το δολαριο, ας είναι κι απ' την Κινα. Χαμογελαστε, είναι υποχρέωση των ιθαγενων..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.