"άδειες"

Και έχεις και τον κάθε ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ να λέει ότι όσο περισσότερες "άδειες" τόσες οι πλουραλιστικές απόψεις. Ρε καραμαλακα , ποιος έχει το χρήμα να στήσει τηλεόραση !!!
Φακέλους κατέθεσαν τελικά 11 σχήματα και αναλυτικά τα υποψήφια σχήματα που διεκδικούν μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες είναι τα εξής:..
1.Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού (ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ)
2. Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR CHANNEL που ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη (ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - STAR CHANNEL)
3. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑLPHA του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά (ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ)
4. Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA των Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ - MEGA CHANNEL). Σημειώνεται ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και το «μπλόκο» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Επίσης σημειώνεται ότι δεν κατατέθηκε τραπεζική ενημερότητα με τη δέσμευση ότι θα κατατεθεί μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας.
5. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου (ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία Παροχής Πληροφοριών και Ενημέρ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ ΑΕ)
6. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη (ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. - «EPSILON TV»)
7. Ο εφοπλιστής, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. H νέα του εταιρεία, που υπέβαλε την αίτηση, λέγεται «ALTER EGO» και στα σχέδια του περιλαμβάνεται ανάπτυξη τηλεοπτικών προγραμμάτων με έμφαση στην ενημέρωση και στις αθλητικές μεταδόσεις, ενώ θα υπάρχουν και ειδικές ζώνες με νέα ψυχαγωγικά προγράμματα (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ)
8. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μέσω κυπριακής εταιρείας (DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED)
9. Ο τηλεοπτικός σταθμός ART του Γιώργου Καρατζαφέρη (City News ΑRΤ TV)
10. Η επιχειρηματική οικογένεια του Γιάννη Καλογρίτσα (ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ). Στην εν λόγω εταιρεία λέγεται ότι συμμετέχει και ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ρ/σ «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης.
11. Μία κυπριακή εταιρεία αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων (σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, προκειται για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Στην αίτηση αναφέρονται τα ονόματα των δικηγόρων Φίλιππου Χατζηφιλίππου, Αθανάσιου Δάμη και Ναταλίας Καλογερή)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.