ΟΧΙ στους απατεώνες! Σαν μανιτάρια φυτρώνουν οι ΜΚΟ κι οι "ανθρωπιστικές" οργανώσεις που σας ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Συρίας...


Σαν μανιτάρια φυτρώνουν οι ΜΚΟ κι οι "ανθρωπιστικές" οργανώσεις που σας ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Συρίας.
Όταν ξεφτίζουν οι μπίζνες των "προσφύγων-μεταναστών", εκτός από τις ΜΚΟ της "κοινωνίας των πολιτών" Σόρος και τις μπίζνες της Ε.Ε., οι "μαρίδες" απατεώνες φυτρώνουν παντού, μετά τη νίκη του λαού της Συρίας!
Στο διαδίκτυο, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο facebook και με προωθούμενες διαφημίσεις για αύξηση επισκεψιμότητας, τώρα σας ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Συρίας στις απελευθερωμένες περιοχές -φυσικά δεν σας λένε πως ή "δημοκρατική" ευρώπη εφαρμόζει δολοφονικό εμπάργκο. Σας λένε: όχι κουβέρτες, όχι είδη πρώτης ανάγκης, όχι τρόφιμα, όχι φάρμακα και, όπως ο Ιερώνυμος που δεν έχει στείλει ούτε ευχές στο λαό της Συρίας και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας, βασίζονται στην ανθρώπινη ευαισθησία.
Προβάλουν φωτογραφίες τραυματισμένων κι ακρωτηριασμένων παιδιών και αρπάζουν χρήματα. Πολλές φορές συμμετέχουν και κρατικοί φορείς, ή περνούν ως "κοινωνική δωρεάν προβολή" στα ΜΜΕ και τα κανάλια.
Όσοι θέλουν να βοηθούν, ας επικοινωνούν με την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στη Βιέννη, από τις τελευταίες πρεσβείες στην Ευρώπη, που δεν μπόρεσαν να κλείσει η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια".
Ζητήστε σίγουρες κι έγκυρες πληροφορίες για τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται πραγματικά στη Συρία.
Ρωτήστε, πληροφορηθείτε, πριν δωρίσετε οτιδήποτε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.