Δελτίο τύπου αναφορικά με την έκθεση MEDITERRANEANPANORAMA.

       ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ           ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  θα συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού “MEDITERRANEANPANORAMA ”, που θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας, την Στοκχόλμη από 17 έως 19 Μαρτίου 2017.

Το Mediterranean Panorama, που θα αναπτυχθεί σε χώρο 8.000 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης Stockholmsmässan, θα ενσωματώσει και θα μετεξελίξει το Grekland Panorama, την έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, το οποίο ανέτρεψε τα εκθεσιακά δεδομένα στη Σουηδία και κατέγραψε μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία τρία χρόνια. Η επισκεψιμότητα της 3ης έκθεσης Grekland Panorama τον Φεβρουάριο 2016, έφθασε τους 11.000 επισκέπτες, και αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Σουηδίας.

Παράλληλα με την τουριστική έκθεση δίνεται η δυνατότητα να προβληθούν αγροδιατροφικά προϊόντα από κάθε χώρα. Εξαιρούνται τα αλκοολούχα ποτά και τα προϊόντα ψυγείου.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο τη διασύνδεση και ανάπτυξη συνεργειών του αγροδιατροφικού μας κλάδου με αυτόν του τουρισμού, καλούμε όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να διαθέσουν δείγματα από τα προϊόντα τους καθώς και έντυπο διαφημιστικό υλικό, τα οποία θα παρουσιαστούν από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας. Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν γευστικές δοκιμές και ειδικές επιδείξεις.

Επιπλέον, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να έχουν εκπρόσωπο στο περίπτερο μας, θα πρέπει να μας αποστείλουν άμεσα τα στοιχεία του, ώστε να μεριμνήσουμε για την κάρτα εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του εκπροσώπου καλύπτονται από την επιχείρηση. Η φόρτωση και αποστολή των εκθεμάτων στη Σουηδία δεν περιλαμβάνει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις.

Παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας άμεσα στο τηλ. 2221353543 ή στο e-mail info@agrifoodcentralgreece.gr (Υπεύθυνη: κα Δέσποινα Καμπουροπούλου) και όπως μας αποστείλετε τα προϊόντα σας αυστηρά μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93 – Χαλκίδα, 3ος όροφος, γραφείο 321).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.