Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει τσιράκι του δολοφονικού σιωνισμού

 


Πετάχτηκε που πετάχτηκε στις ΗΠΑ ο Κασσελάκης για την κιτς παρέλαση που γίνεται κάθε χρόνο στο Μανχάταν για την 25η του Μάρτη, επί τη ευκαιρία κανόνισε και μια συνάντηση με τον διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων της AIPAC, Στίβεν Σνάιντερ. H AIPAC (American Israeli Public Affairs Committee – Eπιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων Αμερικής Ισραήλ) είναι ο εκπρόσωπος του σιωνισμού στις ΗΠΑ.

Ενα πανίσχυρο λόμπι, με πολύ χρήμα και επιρροή στις εβραϊκές κοινότητες των ΗΠΑ (αντιλαμβάνεστε με τι μέσα αποκτάται αυτή η επιρροή), που δεν παρεμβαίνει μόνο σε επίπεδο στήριξης της σιωνιστικής προπαγάνδας, αλλά παρεμβαίνει ανοιχτά και απροκάλυπτα στις πολιτικές εξελίξεις, εκβιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές, γερουσιαστές και κυβερνήτες, αλλά και τις εκλογές σε κατώτερα τμήματα της αμερικάνικης διοίκησης (από σερίφηδες και εισαγγελείς μέχρι δικαστές και διοικήσεις πανεπιστημίων). Και βέβαια, επηρεάζει άμεσα τις καμπάνιες όσων διεκδικούν την προεδρία, που θέλουν χρήμα με ουρά, το οποίο η AIPAC διαθέτει.

Πρόκειται για μια οργάνωση-χταπόδι που η δύναμή της μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη δύναμη της μαφίας. Χρηματοδότες της AIPAC δεν είναι μόνο εβραίοι καπιταλιστές, αλλά γενικά καπιταλιστές. Ισχυρές εταιρίες που έχουν συμφέροντα στη Μέση Ανατολή, με πρώτα και καλύτερα τα μονοπώλια του πολεμικού βιομηχανικού συμπλέγματος.

Ο Στέλιος Κούλογλου, που τα έχει τσουγκρίσει με το «σύστημα Κασσελάκη» και προσπαθεί να επανεκλεγεί ευρωβουλευτής με τη ΝέΑρ, έγραψε σε σχετικό άρθρο του:

«Ποια είναι η αμερικανή φίλη του Στέφανου Κασσελάκη. “Η επιθετικότητα της AIPAC ήταν εμφανής αυτή την εβδομάδα”,γράφουν οι New York Times σε ένα πρόσφατο άρθρο για το συνέδριο της, “καθώς συγκέντρωσε περίπου 1.600 δωρητές και ανώτερους νομοθέτες και από τα δύο κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Βουλής Μάικ Τζόνσον και του γερουσιαστή Τσακ Σούμερ της Νέας Υόρκης, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών, για να συγκεντρώσει υποστήριξη και να δείξει τη δύναμή της. Ο κ. Νετανιάχου μίλησε στην ομάδα μέσω βιντεοσύνδεσης την Τρίτη”.

Η ΑIPAC δεν υποστηρίζει μόνο τους ακραιφνείς φιλοισραηλινούς, αλλά αντιμάχεται και όσους δεν ακολουθούν την πολιτική της, χρηματοδοτώντας τους αντιπάλους τους. Συνεχίζει το ρεπορτάζ των New York Times:

“Ενα ξεχωριστό βίντεο-μοντάζ που έπαιξε για τους δωρητές στο συνέδριο, παρουσίαζε Δημοκρατικούς βουλευτές που επέκριναν το Ισραήλ ή εξέφραζαν την υποστήριξή τους στους Παλαιστίνιους. Οι αξιωματούχοι της AIPAC, της οποίας ηγείται ο Howard Kohr, ο διευθύνων σύμβουλός της, πίεσαν τους δωρητές να χρηματοδοτήσουν τις προσπάθειες της ομάδας να νικήσει ορισμένους από τους βουλευτές (που επέκριναν το Ισραήλ). Σε ένα πάνελ συμμετείχαν δύο διεκδικητές, οι οποίοι διεκδικούν την εκλογή τους από τους Δημοκρατικούς που έχουν τεθεί στο στόχαστρο της AIPAC”.

“Ξέρω πολύ καλά τον μηχανισμό”, έγραφε πρόσφατα στο περιοδικό Nation ένα παλιό στέλεχος της οργάνωσης. “Τον έχω δει ξανά και ξανά. Συμμετείχα στις συσκέψεις του προσωπικού της AIPAC στις οποίες ο πολιτικός διευθυντής συζητούσε ποιον “εμείς” θα υποστηρίξουμε σε αυτή την εκστρατεία και ποιον “εμείς” θα “καταστρέψουμε” στην άλλη. Παρευρισκόμουν  επίσης σε συναντήσεις στο τεράστιο ετήσιο πολιτικό συνέδριο του AIPAC, στο οποίο συμμετείχαν 20.000 μέλη του AIPAC και σχεδόν ολόκληρο το Κογκρέσο, στις οποίες γίνονταν προτάσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων”».

Επειδή υπήρξε σχετική γκρίνια και από συριζαίους, ενώ έβγαλε και ανακοίνωση η ΝέΑρ, ο Κασσελάκης ακύρωσε τη συνάντηση με την AIPAC. Η διαρροή στην «Αυγή» έλεγε: «Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, η συνάντηση κρίθηκε αναγκαίο να ακυρωθεί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την άρνηση του Ισραήλ να επιδιώξει την αποκλιμάκωση της έντασης».

Αν δεν υπήρχε η ένταση με το Ιράν, η συνάντηση του Κασσελάκη με το σιωναζιστικό λόμπι θα γινόταν κανονικά. Οι δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένοι άμαχοι Παλαιστίνιοι, η ισοπέδωση της Γάζας, η καταστροφή νοσοκομείων, σχολείων, δημόσιων υποδομών, οι μαζικές συλλήψεις και τα βασανιστήρια που υφίστανται αυτοί που απάγονται από τη Λωρίδα της Γάζας, δεν μετράνε! Δεν παίζουν καμιά σημασία στον καθορισμό της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή, όμως, πρέπει να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κασσελάκης επί της ουσίας δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα. Δεν αλλάζει τη γραμμή. Απλά, ως νεοφώτιστος είναι πιο φανατικός και περισσότερο «μπρούταλ». Δεν ήταν ο Τσίπρας που συνέχισε και εμβάθυνε τη «στρατηγική συμμαχία» Ελλάδας-Ισραήλ, που είχε εγκαινιάσει ο Γιωργάκης Παπανδρέου και συνέχισε ο Σαμαράς; Δεν ήταν ο Τσίπρας που έγραφε στο βιβλίο επισκεπτών του προέδρου της σιωνιστικής οντότητας, ότι η Ιερουσαλήμ είναι η… ιστορική πρωτεύουσα του εβραϊκού κράτους; Δεν είδαμε τους ΝεΑρίτες να διαμαρτύρονται τότε. Αντίθετα, ως υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη προσυπέγραφαν αυτή την αισχρή φιλοσιωνιστική πολιτική, που κάρφωνε το μαχαίρι στην πλάτη του παλαιστινιακού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος.

ΥΓ1. Μέσα στη βιασύνη και την ταραχή, η ομάδα Κασσελάκη ακύρωσε το ραντεβού με την AIPAC, επικαλούμενη «τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την άρνηση του Ισραήλ να επιδιώξει την αποκλιμάκωση της έντασης». Αρα, ομολογεί ότι η AIPAC δεν είναι μια αμερικανική εβραϊκή οργάνωση, αλλά είναι ο εκπρόσωπος της σιωνιστικής οντότητας στις ΗΠΑ!

ΥΓ2. Προτού ο Κασσελάκης κάνει τον ελιγμό και ακυρώσει τη συνάντηση με την AIPAC, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση στήριξης του Ισραήλ, copy-paste από την ανακοίνωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την επικίνδυνη ιρανική επίδειξη ισχύος σε βάρος του Ισραήλ και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή που θέτουν σε κίνδυνο την περιφερειακή ασφάλεια. Καλούμε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς και τον ΟΗΕ και την ΕΕ, να προβούν στις δέουσες ενέργειες που θα οδηγήσουν σε άμεση αποκλιμάκωση και στην απαραίτητη διαφύλαξη της περιφερειακής σταθερότητας».​ Ούτε μια λέξη για τους 35.000 νεκρούς παλαιστίνιους αμάχους, ούτε μια λέξη και για το βομβαρδισμό του προξενείου του Ιράν στη Δαμασκό από τους σιωναζιστές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.