Σχόλια

 


Εικοσιπέντε μήνες πολέμου στην Ουκρανία –Πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Αμερικανο/Ευρώπης είναι και όχι μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, δεν έχουν διδάξει απολύτως τίποτε στην ελληνική «Αριστερά».

Το να εξισώνεις την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον πόλεμο που διεξάγει και ο οποίος πόλεμος από μεριάς της Ρωσίας είναι πόλεμος για την ύπαρξη και επιβίωσή της με την δόλια, ύπουλη και υποχθόνια παρέμβαση των Αμερικανο/Ευρωπαίων είτε μέσω αποστολής στρατευμάτων –Μισθοφόροι, αξιωματικοί και τακτικά στρατεύματα από ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία κλπ.– άφθονου πολεμικού υλικού, εκατοντάδων δις και διαρκών, συνεχών, καθημερινών και ακατάπαυστων προκλήσεων και παρεμβάσεων, δεν είναι απλώς «αφελές» αλλά στρατηγικά ηλίθιο, πολιτικά εγκληματικό και ιδεολογικά παράλογο.


Η ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή «Αριστερά» όχι μόνο υποστήριξε και συνεχίζει να υποστηρίζει το εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας αλλά η ανεκδιήγητη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη γελώντας (!) πριν μερικούς μήνες είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της σε γνωστό Τηλεοπτικό Σταθμό πως «Εμείς –δηλαδή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ– διώξαμε πρώτοι τους Ρώσους!!!».


Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εκ νέου την μνημειώδη και κατάπτυστη «απαγόρευση» πρόσκλησης στην Ρωσική Κυβέρνηση για να συμμετέχει στους εορτασμούς της 203ης επετείου της Επανάστασης του 1821 από μέρους της Κυβέρνησης της Αμερικανικής Αποικίας που λέγεται Ελλάδα.

 

Όποιος δεν παίρνει θέση στη σημερινή σύγκρουση μεταξύ Αμερικανο/Ευρωπαίων και Ρωσίας παριστάνοντας τον «ουδέτερο» ή τον Πόντιο Πιλάτο, ουσιαστικά ταυτίζεται με τον κύριο και μοναδικό πόλο, αυτόν του Αμερικανό/Ευρωπαϊκού Ιμπεριαλισμού που ζητά και επιδιώκει την Παγκόσμια Κυριαρχία και απειλεί μάλιστα με Πόλεμο Πυρηνικών όπλων εάν χάσει –όπως χάνει –τον πόλεμο στο Ουκρανικό έδαφος.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.