Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ

ΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σαμαρτζή 24 &Γκορτζή, 34100, Χαλκίδα

τηλ. 2221081166, 2221082680

e-mail: kke.toevias@gmail.com 

Χαλκίδα, 23 Απρίλη 2024

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ με τις θέσεις του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών αλλά και για κάθε λαϊκό πρόβλημα.



Τετάρτη 24 Απρίλη

  • Η Κ.Ο. Ιστιαίας διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Δημαρχείο Ιστιαίας στις 8μμ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Πέμπτη 25 Απρίλη

  • Η Κ.Ο.Β. Εκπαιδευτικών διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στον πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγένειας 8Αστις 6:30μμΘα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ.

Παρασκευή 26 Απρίλη

  • Οι Κ.Ο. Χαλκίδας διοργανώνουν σύσκεψη συζήτηση στο Πάρκο Δέλτα στις 8μμ. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, δημοσιογράφος, Εκπρόσωπος Τύπου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια Ευρωβουλευτής.

  • Η Κ.Ο. Αλιβερίου  διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο χωριό Γαβαλάς ,στο καφενείο "..στου Γαβαλά" στις 7.30μμ. Θα μιλήσει ο Γ.Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.

Σάββατο 27 Απρίλη

  • Η Κ.Ο. Μαντουδίου διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στο Δημαρχείο Μαντουδίου στις 8μμ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

  • Η Κ.Ο Κύμης διοργανώνει σύσκεψη συζήτηση στις 7.30μμ στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου στην Κύμη. Θα μιλήσει ο Γ.Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.


--
Τομεακή Οργάνωση Εύβοιας
Σαμαρτζή 24 & Γκορτζή Χαλκίδα, 34100

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.