Απελευθερώθηκε η Χριστιανική πόλη της Μααρντες!

Η Συρία έδωσε σκληρή απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τις ΗΠΑ, αλλά και στη...
δύση που συντάχθηκε με τον Τραμπ. Η απάντηση δόθηκε στο πεδίο της μάχης εναντίον της τρομοκρατίας: Απελευθερώθηκε η Χριστιανική πόλη της Μααρντες!

Ο Αραβικός στρατός της Συρίας ανακοίνωσε επίσημα την απελευθέρωση -όχι επανακατάληψη- της Μααρντες, δυτικά της Χαμα, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της είναι Χριστιανοί και βρισκόταν όμηροι των τζιχαντιστών.
Η απελευθέρωση της πόλης, με... μικρό πληθυσμό (περίπου 7.000) έχει μεγάλη στρατηγική σημασία για τη σύγκρουση με τους τρομοκράτες, αλλά κυρίως έχει τεράστια συμβολική σημασία, μιας και θεωρείται Χριστιανική πόλη και πλησιάζει η Ανάσταση και το Πάσχα..
Ο κλοιός σφίγγει και οι μισθοφόροι τζιχαντιστές χάνουν καθημερινά έδαφος. Όσες κι είναι οι επόμενες προβοκάτσιες της δύσης, που έχει την ανοικτή συμπαράσταση της Τουρκίας, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας, δεν θα σταθούν εμπόδιο σ' έναν στρατό που μπήκε στον 7ο χρόνο πολέμου με την τρομοκρατία κι έχει αποκτήσει τεράστια επιχειρησιακή εμπειρία, δεν εμφανίζει κόπωση και με σαφή, εμφανή δείγματα αμείωτου πατριωτικού ενθουσιασμού 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.