H προβοκάτσι​α Κυβέρνησης​-ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ

Επιστράτευσαν ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ένας εκ των οποίων...συνελήφθη από τους διαδηλωτές, μολονότι γνωρίζουν ότι ο λαός έχει σαφή γνώση της ύπαρξης κουκουλοφόρων ασφαλιτών στις περασμένες απεργίες, αφού μέχρι κι οι φάτσες τους είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο).

Όλως...τυχαίως έσπασε η απεργία της ΕΣΗΕΑ, όπως τότε με τη Marfin και βγήκαν στο σεριάνι,  κλόουν όπως οι Κώνστας, οι οποίοι μιλούσαν για...μπαχαλάκηδες, την ίδια στιγμή, που τα video πίσω τους έδειχναν νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά χωρίς καν μαντήλια και πολλοί από αυτούς με ελληνικές σημαίες, που προσπαθόυσαν να κατεδαφίσουν το σιδερένιο τείχος της Β. Σοφίας και να πλησιάσουν τη Βουλή!

Είναι τόσο αστοιχείωτοι-πολιτικά και ιστορικά- που δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο: Όταν οι λαικές τάξεις έχουν φτάσει στο «Ω» και δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Γι’αυτό άλλωστε είδαν τον κόσμο, αφενός να μη φεύγει απ’ το Σύνταγμα, αφετέρου να ανασυντάσσεται και σε πολλές περιπτώσεις να παίρνει στο κυνήγι ΜΑΤ και Δίας!

Είναι έκδηλος ο πανικός και η ανικανότητα των εναπομείναντων υποστηρικτών του καθεστώτος, δηλαδή των ΜΜΕ και της ΕΛ.ΑΣ. Απόψε είδαν ότι ο λαός, όχι μόνο δεν τσιμπάει, αλλά εξοργίζεται περισσότερο με το σημερινό γελοίο...colpo grosso του απέλπιδος παρακράτους των Γιωργάκηδων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.