Κοντά στο 30% η ανεργία!

Νέες αρνητικές προβλέψεις βλέπει ακόμη μια φορά ο επικεφάλης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Σάββας Ρομπόλης, ο οποίος επισημαίνει: «Αν πάμε σε ύφεση –5%, τότε η ανεργία από 24%, που κατά τη γνώμη μας θα κλείσει ο μέσος όρος στο τέλος του 2012, θα πάει ανάμεσα στο 28% με 29%».
Ο κ. Ρομπόλης, που συμμετείχε στη συνάντηση της διοίκησης της Συνομοσπονδίας με την τρόικα, επεσήμανε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών απέφυγαν να απαντήσουν τι στάση θα τηρήσουν σε ενδεχόμενη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων για επιστροφή του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.
«Η συνάντηση», επισήμανε, «επικεντρώθηκε στα θέματα του κατώτατου μισθού. Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας πίεζε έντονα την αντιπροσωπεία της τρόικα να μας πει τι σημαίνει κατά τη γνώμη τους επαναπροσδιορισμός του κατώτατου μισθού. Ούτε και από εκεί πάρθηκε καμία απάντηση, παρά το γεγονός ότι η πίεση ήταν πολύ έντονη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.