Κρίμα Κάρολε.

"Οι πληρωμένοι χειροκροτητές” είναι μια πρακτική που κατά κόρον χρησιμοποιείται από τα μέσα προπαγάνδας. Ο “τσοπάνης” ποζάρει στο φακό, τα “γίδια βελάζουν” ευχαριστημένα, λέει μετά ο πολιτικός τα δικά του, συνήθως “αρλούμπες” κλπ. Τι να κάνουμε όμως, υπάρχουν και τα “απρόβλεπτα”.
“Δεν αντέχω άλλο αυτή την άθλια κατάσταση, που μας συνθλίβει όλους, και εξερράγην”, είπε ο Αρτινός  συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Κάρολο Παπούλια σε μοναστήρι της Άρτας. Όταν  ο πρόεδρος ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησιάς, ο συνταξιούχος του είπε, "Καταστρεφόμαστε και δεν αντιδράς, αλλά υπογράφεις". 
 
Κατάλαβες Κάρολε; Άκουσα, εύχεσαι να περάσει η κρίση. Θα περάσει, όταν ο τελευταίος κηφήνας μπει στο ελικόπτερο κυνηγημένος από το πλήθος. Δεν αρκεί να εύχεσαι να περάσει η κρίση, πρέπει να Μην είσαι και Συνυπεύθυνος γι αυτή. Κι εσύ δυστυχώς, έχεις υπογράψει μαζί με τους άλλους πολιτικούς την καταστροφή ενός Λαού. Του Λαού που σας ταΐζει και σας ποτίζει, Κάρολε. Που σας δίνει προνόμια και εξουσία, ενώ ο ίδιος στερείται τα βασικά. 
Να ευχηθώ με τη σειρά μου, αυτός ο Λαός να καταλάβει επιτέλους, πως όσο τρώτε εσείς οι πολιτικοί, τόσο οι υπόλοιποι θα πεινάμε. Και να σας κόψει τη μάσα. Ωχ σκέπτεσαι τώρα. Ναι ωχ, όπως είπε και ο δημοσιογράφος στα κανάλια, γιατί χάλασε η εορταστική σούπα από τις αποδοκιμασίες.  
Κρίμα Κάρολε. Αλήθεια, πως και δεν έβαλες τα ΜΑΤ να πετάξουν όξω απ την εκκλησία τους ανθρώπους, για να είσαι ήσυχος; Το είχατε ξανακάνει άλλωστε στις 25 του Μάρτη. Είναι όμως κατάντια αυτό, Κάρολε. Να σε βρίζουν τόσοι πολλοί, για τόσα πολλά στα  γεράματα. Αλλά αυτό διάλεξες. Κακή επιλογή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.