Ετοιμάζουν μούφες και πράσινα άλογα.



Νέες σαχλαμάρες μας ετοιμάζουν τα κανάλια και οι φυλλάδες. Τουλάχιστο, προσέξτε να σας βγαίνουν τα νούμερα. Μην βγάλετε πάλι 120%, έλεος. 
Που την κάνατε αλήθεια αυτή τη δημοσκόρπηση, αγάπη μου; Στης εκκλησιάς την πόρτα; Πήγατε  στις ακρογιαλιές και πιάστε κουβέντα με τα παιδάκια, που έπαιζαν με την άμμο; Μήπως στο βουνό και ρωτήσατε τα γίδια;  
Μπα! Μάλλον όνειρο είχε κάποιο γαλάζιο βόδι και το εξηγήσατε. Γιατί δημοσκόρπηση με τέτοιο καύσωνα και δεκαπενταύγουστο, δε συνηθίζεται. Και κυρίως δεν τρώγεται ,αγάπη μου. Άσε να έρθει ο Τρυγητής (Σεπτέμβρης), να επιστρέψουν οι άνθρωποι, να δουν τους λογαριασμούς, να ακούσουν για την επιτυχία του νέου κουρέματος, της φρέσκιας χρεοκοπίας δηλαδή, και μετά ρωτάτε.
Βιάζεστε. Πολύ βιάζεστε και σκοντάφτετε. Και καλά θα μας πείτε ότι το Χασόκ πάει μονοψήφιο. Προσωπικά τον κόβω το Βαγγέλη εκτός Βουλής και εντός ψητοπωλείου. Η ρημαδ του Φώτη; Υπάρχει άνθρωπος που θα ψηφίσει ακροδεξιό αριστερό; Μόνο σχιζοφρενής με τάσεις σαδομαζοχισμού. Φώτη, ούτε την ψήφο σου δεν παίρνεις.
Αλλά θα μας πείτε τη γνωστή καραμέλα. Ο ακαταλληλότερος. «Αντώνη ελπίδα μας, σκίσε μας και πήδα μας». Ρε σε ποιον πουλάτε φύκια; Τι έκανε ο Αντώνης για να τον θέλει ο κόσμος; Νέα μνημόσυνα; Μαστίγωμα, κάψιμο γούνας, ακρωτηριασμοί μισθών, η γλυκιά αφέντρα Μέρκελ; Χάνει και με διαφορά ο Τόνι, άσχετα τι λέτε. Στο μόνο που είναι πρώτος, είναι στο ερώτημα «Ποιος πολιτικός πρέπει να κάνει παρέα στον Άκη;»
Το θέμα είναι φίλε μου, ότι αυτά τα λένε, ή για να προετοιμάζουν για νέα μέτρα, νέο γδάρσιμο, νέο ανασκολοπισμό, νέο κούρεμα – αποκεφαλισμό, ή για να προλάβουν αντιδράσεις «Εντάξει είναι παλούκια τα μέτρα, αλλά το τραβάει κι ο οργανισμός σας. Οπότε, μη μιλάτε».
Ότι και να κάνουν όμως, ότι και να λένε, είναι χαμένοι. Κι από φθινόπωρο; Κυνηγημένοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.