Μπουμπούκι

Τι είπε πάλι το άτομο; «Κάντε το σταυρό σας, γιατί δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ!». Τον κάνουμε Άδωνη.
Όλοι κάνουμε το σταυρό μας, γιατί κυβερνάτε εσείς. Με τόσα που κάνατε, με τόσα χαράτσια, με αυτά που κλέψατε από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, με όσους απολύσατε, μόνο σταυρό; Προσευχή και τάμα κάνουμε αγάπη μου στο Θεό, να μας γλυτώσει από εσάς. Πως σταυροκοπιέσαι στο τσουνάμι, όταν έρχεται καταπάνω σου και λες «βοήθα Παναγία», ακριβώς έτσι.
Αλλά δεν είσαι μόνο πληγή, εσύ, ο αρχηγός σου και οι λοιποί από το μπλε σόι. Αναρωτιέμαι, που θα ήταν η κωμωδία χωρίς την Νέα Δημαγωγία. Είχατε δεν είχατε, την είπατε την κουταμάρα πάλι. «Ζούμε στην Ελλάδα που την Αριστερά τη χαϊδεύουμε 40 χρόνια. Οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει χρώμα, είναι της άκρας Αριστεράς!!!».
Καταρχήν Μπουμπούκι τα «χάδια» του συστήματος στην Αριστερά, τα είδαμε. Τα δακρυγόνα, η βία, η καταστολή, η αντικομουνιστική υστερία, η ακροδεξιά προπαγάνδα των καναλιών. Έχετε περίεργη άποψη για τα χάδια.
Όσο για την άλλη τη βλακεία, ότι «οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ», ο Αλέξης πήρε στις τελευταίες εκλογές γύρω στα 1.700.000 ψήφους (η ΝΔ 1.800.000). Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω. Καταλαβαίνουν όλοι εκτός από σένα.

Αλλά ξέρεις κάτι; Όλο και περισσότεροι δεν σας φοβόμαστε πια. Όλο και πιο πολλοί έχουμε σκοπό να σας «τρομοκρατήσουμε», δηλαδή να αντισταθούμε σθεναρά στην άδικη πολιτική που μας εξοντώνει. Κοιμήσου ανήσυχος. Ο λαός αφυπνίζεται.  
  Πέρασες κάποια βαριά αρρώστια μικρός, ή χτύπησες στο κεφάλι; Γιατί τόση βλακεία μαζεμένη, δεν εξηγείται επιστημονικά. Εκτός αν το μνημόνιο αποβλακώνει, όσους το ψηφίζουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.