Μη βαράτε τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Η πλάκα πάντως με τους υπηρέτες των ξένων, τους χαραμοφάηδες της βολής, δεν είναι βέβαια αυτά που κάνουν. Ούτε αυτές τις σαχλαμάρες που λένε και στερούνται πάσης λογικής. Η πλάκα είναι, όταν τους πιάνουν στα πράσα. 
 
Ξέρουν όμως, ότι ο υπουργός εκτελεί εντολές άλλων. Του εκάστοτε αρχηγού για παράδειγμα. Δύσκολα θα τη γλυτώσει κι ο Μπενύτο, αφού φαίνεται πως η λίστα όχι μόνο χρησιμοποιήθηκε, όπως έλεγε ο Βαξεβάνης σαν πολιτικό όπλο εναντίον αντιπάλων, αλλά παραποιήθηκε τόσο, που δεν την αναγνώριζε ούτε η ίδια η Λαγκάρντ.
 
Ε όχι και δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ο ορισμός του ΠΑΣΟΚ. Έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις πριν τις εκλογές, ρήμαξε τα πάντα μετά, έκανε αταξίες και σκανταλιές, πιο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται.
Φαίνεται ότι για όλα φταίνε οι «πρώην» ποτέ οι «νυν» στο ΧΑΣΟΚ και τη Νέα Δημαγωγία. Μαζί συγκυβερνάνε και αλληλεπικαλύπτονται, μην το ξεχνάμε.

Καλύτερα μίλα. Δεν θα τη γλυτώσεις την ψειρού. Σε ξέγραψαν στους πράσινους. Ξέρεις, τι σημαίνει αυτό. Θα δώσουν μόνο εσένα για να γλυτώσει ο Σαμαράς. Γιατί, αν φύγει ο Βενιζέλος πάει η τριπλή ανίερη συμμαχία πολύ συντομότερα απ όσο περιμένουν οι ίδιοι οι ξένοι αφέντες.
Καμιά σχέση ε; Το ότι την «ξέχασες» στο γραφείο σου τη λίστα;  Και δεν ξέρεις εσύ «ο σωτήρας της οικονομίας», ο υπουργός παραοικονομίας, αυτός που πρωτοείδε τη λίστα, ποιοι ήταν μέσα. Καλά τα άλλα ονόματα. Αυτά των συγγενών τα θεώρησες συνωνυμία;  Μη τα επαναλάβεις αυτά στους εισαγγελείς, θα νευριάσουν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.